Dagje Utrecht met Kiosk

Inbegrepen

 • Dagretour Utrecht 2e klas

 • Wrap of flatbread met frisdrank

 • Geldig t/m 1 februari 2025

Het bruisende middelpunt van Nederland

Met haar grachten en gezellige straatjes is Utrecht altijd leuk om te bezoeken. Het is een stad waar je heerlijk doorheen kunt struinen. Vanaf het Centraal Station loop je zo door naar het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne, waar je geweldig kunt winkelen. Of ga voor de leuke boetiekjes en concept stores in de sfeervolle binnenstad. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in een van de vele musea die Utrecht rijk is. Ontdek deze stad op je gemak tijdens een dagje uit, want met de trein ben je zo in het centrum van deze gezellige stad. Kan je nog wat extra inspiratie gebruiken? Bekijk de stedengids Utrecht op NS Dagje Uit.

Pauze bij Kiosk

Trakteer jezelf tijdens je dagje weg op een drankje en wat lekkers voor onderweg. Met jouw Spoordeelwinkel ticket kun jij bij Kiosk een wrap of flatbread en een frisdrank halen. Kiosk is er altijd voor je. Tussen het komen en gaan van mensen en treinen. Wanneer je zin hebt in iets lekkers of gewoon wat te drinken voor onderweg. Er is geen assortiment zo betrouwbaar als dat van Kiosk.

Bestellen

p.p.

€ 37
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Bij je bestelling ontvang je een voucher. Print of laad de voucher op een mobiel apparaat en toon deze bij de Kiosk op Station Utrecht Centraal. De treinkaartjes neem je uitgeprint mee op de dag van je bezoek.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is geldig t/m 1 februari 2025.

 • De voucher is geldig voor een frisdrank met een wrap of flatbread bij de Kiosk op Station Utrecht Centraal. Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • De voucher is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden.

 • Het treinkaartje en de voucher zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Kiosk Utrecht Centraal
Stationshal 12
3511 CE Utrecht
Website
Kiosk
Openingstijden
Maandag t/m donderdag
05.15 - 24.00 uur
Vrijdag t/m zondag
00.00 - 24.00 uur