De musical Pretty Woman

Nieuw

Inbegrepen

 • Dagretour naar Utrecht Centraal

 • Entree voor de musical Pretty Woman

 • Te koop en te verzilveren t/m 31 maart 2024

De meest geliefde romantische komedie van Hollywood

Weer eens lachen, zwijmelen en genieten? Goed nieuws! Na internationale successen is de musical Pretty Woman eindelijk te zien in Nederland. Gebaseerd op de iconische film uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Geniet van de glitter en glamour met als decor de straten van Hollywood in een verhaal vol romantiek en humor.

De succesvolle, keiharde zakenman Edward neemt escortdame Vivian mee naar zijn hotel. Het lijkt een simpele deal voor één avond. Maar hij is zo van haar gecharmeerd, dat hij haar meeneemt naar een aantal zakelijke events. De eerlijke Vivian en meedogenloze Edward – ze leren elkaar én zichzelf in die paar dagen goed kennen. Ze worden verliefd, maar een relatie tussen de twee ogenschijnlijke tegenpolen lijkt door hun verschillende levens onmogelijk… Nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Bestellen

vanaf

€ 63

1e rang en 2e rang tickets verkrijgbaar

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Foto credits: William Rutten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer de dag, het aantal tickets en de rang waar je wilt zitten. Tickets zijn verkrijgbaar voor de 1e en 2e rang. 
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Koop je tickets via dit uitje in de Spoordeelwinkel. Je ontvangt een voucher. Deze voucher kun je inwisselen bij Eventim voor een entreeticket voor de musical. 
 4. Reserveer je bezoek bij de muscial via één van deze links:
  1e rang - woe, don, of zondagavond
  2e rang - woe, don, of zondagavond
  1e rang - vrij, zat en zondagmiddag
  2e rang - vrij, zat en zondagmiddag
 5. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren. Houd er bij het reserveren van de gewenste dag rekening mee dat het treinkaartje geldig is in de daluren.
 6. Na reservering ontvang je een reserveringsbewijs. Neem dit bewijs mee, samen met je entreeticket.
 7. Verzilver je gekochte treinkaartjes op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 8. Laad de treinkaartjes in de NS app of print ze uit.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt. 

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en te verzilveren t/m 31 maart 2024.

 • De voucher is niet je entreeticket. Verzilver de voucher via de link op deze pagina. Het aanbod is op basis van beschikbaarheid. Kijk in het aanbod voor de beschikbare showdata.

 • De voucher bevat één unieke code en is geldig voor één toegangsbewijs. Per boeking kun je meerdere codes verzilveren. De unieke code dient binnen één week verzilverd te worden.

 • Maximaal 8 kaarten per boeking. Meerdere boekingen mogelijk.

 • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief Eventim servicekosten maar exclusief Eventim orderkosten.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.

 • Het treinkaartje en het entreeticket zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

 • Stage Entertainment Nederland behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.

Praktische informatie

Adres
Beatrix Theater Utrecht
Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht
Website
Pretty Woman de musical
Hoe kom je er?

Het Beatrix Theater ligt direct naast Utrecht Centraal. Loop het station uit richting de Jaarbeurs. Nadat je met de roltrap naar beneden bent gegaan is het theater aan je linker zijde. (+/- 5 min)

Reserveren

De voucher is niet je entreeticket; deze verzilver je op de website van Eventim. Het is mogelijk dat de gekozen datum niet beschikbaar is. Je kunt dan bij Eventim een andere datum kiezen. 

Openingstijden
Woensdag t/m vrijdag
19.00 uur
Zaterdag
14.00 uur en 19.00 uur
Zondag
13.00 uur en 18:00 uur