Drie dames lopen langs lichtgevende welkom-letters

De Winterfair

Inbegrepen

 • Dagretour naar Den Bosch + Pendelbus

 • Entree De Winterfair

 • Te koop t/m 30 november en geldig van 24 t/m 30 november 2023

Het gezelligste winterfeest van het jaar

De Winterfair is het grootste indoor-winter-evenement in Nederland, waar je samen een onvergetelijke dag vol magie, gezelligheid en verwennerij beleeft. De Winterfair is de perfecte start van de wintermaanden en feestdagen. Laat je betoveren door sfeervolle decoraties en sprankelende lichtjes die je in een wereld van warmte en gezelligheid onderdompelen. Ontdek een uitgebreid aanbod van kraampjes met unieke producten, ambachtelijke lekkernijen en de laatste wintermode om jezelf of anderen te verwennen.

Voor elk wat wils

Geniet samen van optredens van artiesten, auteurs en columnisten op verschillende podia. Laat je inspireren in het kooktheater door culinaire experts die heerlijke winterse gerechten bereiden, waarbij je alvast kunt proeven van de smaken van het seizoen. Of neem deel aan een creatieve workshop. Of je nu van kunst, handwerk of culinaire creaties houdt, er is voor elk wat wils.

Bestellen

vanaf

€ 45
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Voordelig naar de Winterfair

Gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben voor de datum van je bezoek. Print je treinkaartjes en de vouchers voor de Winterfair. Je kunt je treinkaartjes ook op je telefoon laden in de NS-app.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 30 november en geldig van 24 t/m 30 november 2023.

 • De voucher lever je in bij de Winterfair en is geldig op de dag dat je reist.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken met het bijbehorende treinkaartje.

 • De voucher is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • De treinkaarten en de vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
De Winterfair (Brabanthallen)
Diezekade 2
5222 AK Den Bosch
Website
De Winterfair
Hoe kom je er?

Het is ongeveer 15 minuten lopen van station 's Hertogenbosch Centraal naar de Brabanthallen.

Vanaf treinstation 's Hertogenbosch Centraal rijden er gratis pendelbussen rechtstreeks naar de Brabanthallen.

Openingstijden
Dagelijks
10.00 - 18.00 uur