Libelle Zomerweek

Inbegrepen

 • Dagretour + pendelbus

 • Entree Libelle Zomerweek

 • Te koop t/m 17 mei, geldig 11 t/m 17 mei 2023

Libelle Zomerweek

Kom samen genieten van een gezellig dagje uit op de Libelle Zomerweek! Ook dit jaar wordt de Libelle Zomerweek weer echt een feest voor vriendinnen, zussen, moeders, dochters en collega’s. Geniet samen van honderden shops, ga los bij verschillende optredens, ontmoet de mensen achter Libelle of doe mee aan een creatieve workshop. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om heerlijk even iets te eten of drinken en bij te komen van al deze leuke indrukken.

Primeur: Zomerweek in Concert

Libelle maakt dit jaar voor het eerst één feestdag tijdens de Libelle Zomerweek nog grootser voor vriendinnen. Tijdens de eerste editie van Zomerweek in Concert, dat plaatsvindt op zondag 14 mei, wordt er uitgepakt met concerten voor leuke vrouwen, door leuke vrouwen.

Niemand minder dan Ilse DeLange en Miss Montreal geven allebei een één uur durend concert, en daarnaast vinden er nog tal van andere leuke en verrassende optredens plaats. Dit ultieme dagje uit, waarbij je nog veel meer activiteiten kunt beleven op het evenemententerrein in Vijfhuizen, mag je gewoon niet missen! 

Bestellen

vanaf

€ 45
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Voordelig naar de Libelle Zomerweek

Gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben voor de datum van je bezoek.

Je ontvangt je ticket(s) per mail. Neem deze mee op je telefoon of print ze uit (printen is niet noodzakelijk). Je kunt de treinkaartjes ook op je telefoon laden in de NS-app.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 17 mei en geldig van 11 t/m 17 mei 2023.

 • Het entreeticket laat je scannen bij de ingang en is geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en alleen in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Op het terrein worden beelden en geluidsopnames gemaakt. Aanwezigen stemmen in met de openbaarmaking hiervan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

 • Het entreeticket is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • De treinkaarten en de entreetickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Website
Libelle Zomerweek
Hoe kom je er?

Met de trein kun je reizen naar Station Hoofddorp. Vervolgens neem je de gratis pendelbus.

Openingstijden
Dagelijks
9:30 - 18:00 uur.