4 lachende shoppende vrouwen op het strand van libelle zomerweek

Libelle Zomerweek

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

 • Dagretour Almere Poort

 • Entree Libelle Zomerweek

 • Te koop t/m 20 mei, geldig 14 t/m 20 mei 2020

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Nu ons land te maken heeft met het coronavirus vinden wij het niet meer passend om mensen te stimuleren er een dagje op uit te gaan. Onze aanbiedingen zijn daarom tijdelijk niet verkrijgbaar in de Spoordeelwinkel. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer onze aanbiedingen weer verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en kun je er misschien geen gebruik van maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen rondom het coronavirus en onze aanbiedingen.

De Libelle Zomerweek stond gepland 14 t/m 20 mei. Deze zal verplaatst worden naar mei 2021. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt. De gekochte tickets blijven geldig voor volgend jaar. Wil jij je ticket niet volgend jaar gebruiken, neem dan contact op met onze klantenservice.

Gelukkig kun je dit jaar de zomerweek virtueel beleven. Van donderdag 14 t/m woensdag 20 mei een week lang feest vanuit je eigen woonkamer, keuken of tuin. Elke dag tussen 14.00 en 17.00 uur gaat de Zomerweek #samenvanuithuis live op Facebook.

 

Waan je in Azië

Altijd al oosterse sferen willen proeven? Dat kan, want dit jaar wordt het Almeerderstrand omgetoverd tot een magisch mooie Oriental Garden tijdens de Libelle Zomerweek. Waan jezelf een dag in het verre oosten. Geniet van urenlang gezellig shoppen bij honderden tentjes en leuke kraampjes, creatieve workshops en proef en probeer allerlei nieuwe producten.

Bestellen

Vanaf

€ 30

Tijdelijk niet beschikbaar

Ultiem dagje genieten

Verveel je geen moment! Laat je verrassen door modeshows vol nieuwe trends, luister mee bij interviews met bekende schrijvers en politici of swing lekker mee met bekende artiesten. Dit is het ultieme dagje uit met vriendinnen, dochter, moeder of collega!

Online workshopinschrijving

Ook dit jaar zijn er natuurlijk weer allemaal leuke workshops te volgen. Wil jij zeker zijn van een workshopplek, reserveer dan vooraf jouw workshopkaartje(s). Ook profiteer je zo van 25% korting op een lekkere kop koffie en een heerlijk gebakje naar keuze.

Het vooraf online inschrijven voor een workshop en bestellen van een voordeelvoucher kan via www.libellezomerweek.nl/NS

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 20 mei en geldig van 14 t/m 20 mei 2020.

 • De entreevoucher lever je in bij de entree van Libelle Zomerweek en is geldig op de dag dat je reist.

 • Het vooraf online inschrijven voor een workshop naar keuze en voordelig koffie en gebak bestellen kan via www.libellezomerweek.nl/NS.

 • Een voucher is geldig voor 1 persoon en alleen in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreevouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt met de kaartjes reizen met alle treinvervoerders in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Reis je met de IC direct of ICE dan betaal je vooraf een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Libelle Zomerweek
IJmeerdijk 1
1309 BA Almere
Website
Libelle Zomerweek
Hoe kom je er?

Vanaf treinstation Almere Poort rijden van 09.00 t/m 18.30 uur gratis pendelbussen heen en weer naar de entree op de dijk. De pendelbus doet er ongeveer 8 minuten over.