Rondvaart Leiden

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

 • Dagretour naar Leiden Centraal

 • Stadsrondvaart van 1 uur

 • Te koop en geldig t/m 31 oktober 2021

Ontdek Leiden vanaf het water

Wist je dat de meeste bezienswaardigheden in de oude binnenstad van Leiden direct aan het water liggen? Bekijk deze prachtige, middeleeuwse stad daarom eens vanaf het water. Stap in een rondvaartboot en geniet van een wirwar aan grachten die dwars door de stad lopen en langs prachtige oude panden, hofjes en andere bezienswaardigheden voeren.

Weer met beide benen op vaste grond? Volg dan de voetsporen van Rembrandt in Leiden of bezoek één van de leuke cafés of winkels in de binnenstad. Check nsfavourites voor meer tips!

Boek deze aanbieding en reserveer je afvaart

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print de voucher voor de rondvaart van Rondvaart Leiden en reserveer je afvaart. Laad de treinkaartjes in de NS app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 31 oktober 2021.

 • Reserveer na aankoop de gewenste afvaart op de website van Rondvaart Leiden.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • De voucher lever je in bij Rondvaart Leiden en is geldig op de dag dat je reist.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon voor een rondvaart van 1 uur. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Rondvaart Leiden
Aalmarkt 4
2311 EC Leiden
Website
Rondvaart Leiden
Hoe kom je er?

Vanaf Leiden Centraal station is het ongeveer 10 minuten lopen naar de opstaplocatie Aalmarkt 4.

Openingstijden
Afvaarten zijn dagelijks elk uur tussen 13.00 en 18.00 uur.