Rondvaart Maastricht

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden.

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Maastricht

 • Rondvaart op de Maas

 • Te koop t/m 31 augustus en geldig t/m 30 september 2021

Laat je meevoeren over de Maas

Proef de zuidelijke charme van Maastricht vanaf het water! Tijdens deze spectaculaire, één uur durende boottocht over de Maas vaar je onder meer langs de historische St. Servaasbrug, de Onze Lieve Vrouwebasiliek en de eeuwenoude stadswal. Ook de nieuwe stadswijk Céramique met het Bonnefantenmuseum staat op het programma. Kom je al een beetje in vakantiesferen?

Boek deze aanbieding en reserveer je afvaart

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print de voucher voor de rondvaart van Rederij Stiphout en reserveer je afvaart door een mail te sturen naar info@stiphout.nl, onder vermelding van 'NS' met de gewenste datum en afvaarttijd. Of bel 043-3515300 om telefonisch te reserveren. Laad de treinkaartjes in de NS app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In de zomerperiode dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 augustus en geldig t/m 30 september 2021.

 • Reserveer je afvaart door een mail te sturen naar info@stiphout.nl, onder vermelding van 'NS' met de gewenste datum en afvaarttijd. Of bel 043-3515300 om telefonisch te reserveren.

 • De geprinte voucher lever je in bij het loket van Rederij Stiphout in Maastricht en is geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Rederij Stiphout
Maaspromenade 58
6211 HS Maastricht
Website
Rederij Stiphout
Hoe kom je er?

Vanaf station Maastricht Centraal is het 10 minuten lopen naar de afvaartlocatie van Rederij Stiphout.

Reserveren

De gewenste datum en afvaart moeten ruim voor vertrek gereserveerd worden via de website van Rederij Stiphout. 

Openingstijden
September:
afvaarten vinden plaats tussen 12.00 en 16.00 uur.
Treinreis aanmelden

Krijg inzicht in de verwachte drukte in de trein door je treinreis vanaf één dag voor vertrek aan te melden via de Treinwijzer in je NS-account.