Mensen kijken naar foto's bij een expositie.

World Press Photo Exhibition in Gouda

Laatste kans

Inbegrepen

 • Dagretour naar Gouda

 • Entree met goodiebag

 • Geldig vanaf 25 november t/m 17 december 2023 m.u.v. 15 december 2023

Verhalen die ertoe doen

Dit najaar kun je in Gouda – de stad van het vrije woord, het drukkersambacht en verdraagzaamheid – een van de bekendste fototentoonstellingen ter wereld bezoeken: de World Press Photo Exhibition. Daarin zie je de beste journalistieke foto’s en documentairefotografie van het afgelopen jaar. Indrukwekkende beelden waarachter verhalen schuilgaan die ertoe doen. Kom naar de Chocoladefabriek, dé plek in Gouda waar alles draait om (beeld)taal en verhaal, en laat je meevoeren naar andere werelden en nieuwe realiteiten.
 

Koninklijke Kunst in Museum Gouda

Hierna kun je gelijk door naar Museum Gouda. Daar, op maar 7 minuten loopafstand, in het prachtige monumentale pand, is de unieke tentoonstelling ‘Koninklijke Kunst’ te zien. Met je ticket krijg je hier 50% korting. De voorstelling is uniek, omdat veel van deze kunstwerken vrijwel nooit het paleis verlaten. Deze hoofdtentoonstelling van Museum Gouda biedt een intiem inkijkje in de kunstcollectie van onze koninklijke f a milie. Zoals het vertederende babyportretje van prinses Juliana, dat Wilhelmina liet maken als verjaardagscadeau voor haar man.

Bestellen

vanaf

€ 29
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Foto credits: Foto header: Antonio Pellegrino, Foto 1: Chocoladefabriek, Foto 2: Simone Tramonte, Foto 3,4: Aad Hoogendoorn
 

Voordelig naar World Press Photo Exhibition in Gouda 

Behalve korting op je treinkaartje krijg je ook een goedgevulde goodiebag. Je hoeft daarvoor alleen maar je ticket te laten zien aan een van de suppoosten bij de tentoonstelling. Verder ontvang je 50% korting op tentoonstelling 'Koninklijke Kunst' in Museum Gouda. Check voorafgaand aan je bezoek de openingstijden van het museum.

Helaas kun je vrijdag 15 december 2023 geen gebruikmaken van het aanbod vanwege de verwachte drukte tijdens Gouda bij Kaarslicht.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 17 december 2023 en geldig vanaf 25 november t/m 17 december 2023 m.u.v. 15 december 2023. 

 • Op vertoon van dit ticket kun je bij de Chocoladefabriek Gouda jouw goodiebag ophalen en krijg je 50% korting op tentoonstelling 'Koninklijke Kunst' in Museum Gouda.

 • Het ticket is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • De treinkaarten en de tickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Chocoladefabriek Gouda
Klein Amerika 20
2806 CA Gouda
Website
Chocoladefabriek Gouda
Hoe kom je er?

Vanaf Station Gouda loop je in een kwartiertje naar de Chocoladefabriek. Je kunt ook Arriva-bus 3, 196 of 497 nemen (dagretour €1,50 p.p. bij de aanbieding bij te boeken). Je stapt dan uit bij halte Centrum. 

Openingstijden
Dagelijks
10.00 - 20.00 uur