GezondheidsBeurs

Inbegrepen

 • Dagretour Utrecht Centraal

 • Entree GezondheidsBeurs

 • Te koop t/m 5 februari, geldig 2 t/m 5 februari 2023

Gezond én gezellig

Alvast een gezond voornemen voor het nieuwe jaar: De Nationale GezondheidsBeurs! Van 2 t/m 5 februari 2023 in Jaarbeurs Utrecht vind je volop inspiratie voor een gezonde leefstijl. Naast ontmoetingen met deskundigen, influencers en coaches biedt deze gezonde beurs je sfeervolle paviljoens, actieve workshops, ontspannende massages, yoga & mindfulness, smakelijke proeverijen en de nieuwste trends.

Volg leerzame presentaties, laat je inspireren in het kooktheater en maak kennis met bekende gasten zoals Janneke Wittekoek (cardiologe), Tamara de Weijer (huisarts), Anki Willemsen (LazyFitgirl), Ralph Moorman (hormoonexpert), Lenna Omrani (Vegan foodie), Marloes Collins (allergie expert) en nog veel meer inspirerende sprekers! 

Bestellen

vanaf

€ 33,50
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Verzilver je gekochte treinkaartjes op de selfservicepagina en kies de datum waarop je de beurs gaat bezoeken.
 4. De treinkaartjes kun je laden in de NS-app. Uitprinten kan ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Houd in de winter rekening met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk altijd de actuele NS reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 5 februari 2023. De tickets kun je gebruiken van 2 t/m 5 februari 2023.

 • Laat het (geprinte) entreeticket zien bij de ingang van Jaarbeurs. Deze is geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Het entreeticket is alleen bruikbaar in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • De treinkaarten en de entreetickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Website
GezondheidsBeurs
Hoe kom je er?

Vanaf treinstation Utrecht Centraal is het ruim 5 minuten lopen naar de Jaarbeurs.

Openingstijden
Donderdag 2 t/m zondag 5 februari
10.00 - 17.30 uur