Tina Festival 2022

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden.

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

 • Dagretour Den Haag Centraal + pendelbus

 • Entree Tina Festival

 • Te koop t/m 18 september, geldig op 17 of 18 september 2022

Zin in het allerleukste feestje van je dromen?

Zet dan zaterdag 17 en zondag 18 september met gigagrote letters in je agenda, want dan barst Tina Festival weer los! Het allergrootste meidenfeest van het jaar is terug in Attractiepark Duinrell. Dat betekent gigaveel shoppen, gillen in de coolste attracties, DIY’en bij de leukste workshops, zingen en swingen bij optredens van bekende artiesten en het spotten van jouw favo Tiktokkers en YouTubers. Vier samen met je besties, vader, moeder of zusje het hele weekend feest tijdens Tina Festival!

Met je Tina Festival kaartje vier je de hele dag feest in attractiepark Duinrell! Zo kun je in alle attracties, 1,5 uur zwemmen in het Tikibad, zingen en swingen bij de tofste artiesten, YouTubers en TikTokkers in het echt spotten en leuke activiteiten doen. 

Boek deze aanbieding en ga voordelig naar Tina Festival

Selecteer de datum en het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina.

Neem je entreetickets mee naar Tina Festival. Je kunt de tickets op je telefoon laten zien of uitprinten. Laad je treinkaartjes in de NS-app of print ze uit.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 18 september, geldig op 17 of 18 september 2022.

 • Het geprinte entreeticket scan je in bij de ingang van Duinrell en is geldig op de dag dat je reist. Met dit entreeticket krijg je ook toegang tot het Tikibad.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt gratis gebruikmaken van de pendelbus op vertoon van het entreeticket.

 • Het entreeticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • De treinkaarten en de entreetickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
Website
Tina Festival
Hoe kom je er?

Met de trein reis je naar Den Haag CS, daar staan speciale gratis pendelbussen die je naar Duinrell brengen.

Openingstijden
Zaterdag en zondag
9.00 - 19.00 uur