Tina Festival 2024

Nieuw

Inbegrepen

 • Dagretour Den Haag Centraal + pendelbus

 • Entree Tina Festival

 • Te koop t/m 15 september, geldig op 14 of 15 september 2024

Kom naar het allerleukste meidenfeest van het jaar!

Op 14 & 15 SEPTEMBER tovert Tina Attractiepark Duinrell om tot een groot TINA FESTIVAL. Je kunt er eindeloos shoppen, workshops volgen, zingen en swingen met artiesten en de tofste influencers en TikTokkers in het echt spotten. Hoe gezellig is het om samen met je dochter of zoon, nichtje, neefje of buurmeisje of buurjongen je een dagje onder te dompelen in de wereld van Tina? Ouders/begeleiders die ’t liever rustig aan doen genieten in de speciale lounge van een kopje koffie terwijl de meiden zich uitleven in het park of een selfie met hun favoriete artiest scoren. Met dit dagje uit scoor je gegarandeerd punten! Pssst Je hoeft dit jaar geen aparte tickets te kopen voor een meet & greet. Dit jaar komen de sterren heel dichtbij…voor iedereen!

Bestellen

p.p. vanaf

€ 61,50

Kinderen € 41

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en ga voordelig naar Tina Festival

1. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
2. Kies je vertrekstation, selecteer het aantal tickets dat je wil hebben, kies een datum, vul je gegevens in en reken af.
3. Neem je Spoordeelwinkeltickets uitgeprint mee op de dag van je bezoek. 

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 15 september, geldig op 14 of 15 september 2024.

 • Het geprinte entreeticket scan je in bij de ingang van Duinrell en is geldig op de dag dat je reist. 

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt gratis gebruikmaken van de pendelbus op vertoon van het entreeticket.

 • Het entreeticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • De treinkaarten en de entreetickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
Website
Tina Festival
Hoe kom je er?

Volg op Den Haag Centraal de borden richting de pendelbussen. De pendelbussen rijden tussen 08:00 en 12:00 uur af en aan vanaf Den Haag Centraal naar Duinrell.

Openingstijden
Zaterdag en zondag
9.00 - 19.00 uur