Bezoekers voor muurschildering van Dali

Fabrique des Lumieres

Aanrader

Inbegrepen

 • Dagretour Amsterdam Centraal

 • Entree Fabrique des Lumières

 • Geldig van 10 maart t/m 7 januari 2024.

Fabrique des Lumières

Zie kunst tot leven komen in de Westergasfabriek in Amsterdam. Sinds 22 april 2022 heeft Fabrique des Lumières hier haar deuren geopend. Er wordt gebruik gemaakt van state-of-the-art technologie om exposities te creëren met een totaalervaring. Stap in een nieuwe wereld en beleef een ode aan twee Spaanse meesters.

DALÍ, THE ENDLESS ENIGMA

Bekijk deze meeslepende expositie van een van de meest grandioze kunstenaars aller tijden: Salvador Dalí. Zijn beroemdste psychedelische kunstwerken komen tot leven op het ritme van de muziek van de legendarische band Pink Floyd. Verken een thematische route met surrealistische en metafysische landschappen en laat je onderdompelen in Dalí's verbazingwekkende en zeer fantasierijke werken.

GAUDÍ, ARCHITECT OF THE IMAGINARY

Deze spectaculaire expositie brengt een ode aan Gaudí en laat zijn modernistische gebouwen, die nu op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, tot leven komen. Ga op een digitale reis door Parc Güel, Casa Batlló, Casa Milà en de Sagrada Família. Door het samenspel van licht en materialen verandert de hal van Fabrique des Lumières in de beroemdste werken van Gaudí. Ontdek grote pilaren, organische motieven en de prachtige kleuren van glas en keramiek. Op de klanken van Geroge Gershwin's muziek verschijnt een denkbeeldige stad en stap je in een wereld van grenzeloze creativiteit. 

Bestellen

vanaf

€ 41
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek de aanbieding en reserveer je bezoek

Volg deze stappen om een reservering te plaatsen:

1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
2. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
3. Ga naar www.tickets.fabrique-lumieres.com/nl/tickets.
4. Klik bij ‘Kies je ticketsoort’ op 'Ik heb een kortingscode' en vul deze in. Je kunt één code per keer invoeren, herhaal dit proces dus per ticket.
Let op: Heb je een kaartje voor kinderen met een barcode die begint met NS23J? Kies dan in het reserveringssysteem voor het tarief ‘Jeugd 5 t/m 18 jaar'. Heb je een barcode die begint met NS23V, kies dan voor ‘Volwassene’.
5. Kies de gewenste datum en het gewenste tijdslot voor je bezoek en klik op ‘Volgende stap’.
6. Vul daarna je persoonlijke gegevens en je e-mailadres in en klik op ‘Volgende stap’.
7. Rond je reservering af, je ontvangt per e-mail de toegangskaart.
8. Herhaal dit proces als je meerdere tickets hebt besteld.
9.Verzilver nu je gekochte treinkaartjes op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
10.Neem je treinkaartjes en toegangskaart(en) mee naar Fabrique des Lumières op de dag van je bezoek. De treinkaartjes kun je ook laden in de NS-app.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is geldig van 10 maart t/m 7 januari 2024.

 • Reserveer voor je bezoek eerst een tijdslot op: tickets.fabrique-lumieres.com/nl/tickets. Heb je een NS-kaartje voor kinderen met een barcode die begint met NS23J? Kies dan in het reserveringssysteem voor het tarief "Jeugd 5 t/m 18 jaar". Bij barcodes die beginnen met NS23V, kies je voor "Volwassene".

 • Het entreeticket laat je scannen bij Fabrique des Lumières en is geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Treinkaarten en vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Fabrique des Lumières
Pazzanistraat 37
1014 DB Amsterdam
Website
Fabrique des Lumières
Hoe kom je er?

Let op: bus- of tramkaartje is niet inbegrepen.
Fabrique des Lumières ligt op 30 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal.

Liever met de bus of tram? Neem dan bus 21 vanaf Amsterdam CS en stap uit bij halte Van Hallstraat/ Westergasfabriek. Of pak tram 3 vanaf Amsterdam CS en stap uit bij halte Van Limburg Stirumplein of Van Hallstraat/ Westergasfabriek.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag
9:30 – 17:00 uur.
Vrijdag t/m zaterdag
9:30 – 21:00 uur.
Zondag
9:30 – 18:00 uur. *
*Van 8 juli t/m 3 september 2023 is de Dalí & Gaudí expositie dagelijks te bezoeken van 9:30 – 17:00 uur.