Fabrique des Lumieres

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

 • Dagretour Amsterdam Centraal

 • Entree Fabrique des Lumières

 • Geldig t/m 31 december 2024. M.u.v. 23, 24 en 25 augustus.

Fabrique des Lumières

Van Vermeer tot Van Gogh, Hollandse Meesters

Stap in de voetsporen van wereldberoemde Nederlandse schilders die het gewone wisten te verheffen tot iets ongewoons. Deze expositie is een eerbetoon aan de Hollandse meesters van de Gouden Eeuw, met wereldberoemde Nederlandse schilders zoals Vermeer en Rembrandt. Laat je onderdompelen in het Nederland van die tijd via de ongekend meesterlijk geschilderde doeken van het alledaagse leven met ruige zee taferelen, stadsgezichten en lieflijke winterlandschappen.

Mondriaan, een Overdaad aan Kleur

Hoe heeft Mondriaan de overgang gemaakt van schemerige Hollandse landschappen naar zijn iconische beeldtaal van geometrische vormen en primaire kleuren? Dit is de artistieke reis van de schilder die een aanzienlijke bijdrage heeft geleverd aan de vormgeving van de popcultuur.

En ontdek 'Infinite Horizons' in de Studio. Ga mee op reis langs uitzichten die spelen met de regels van perspectief. Vanuit een aardse realiteit beland je opeens in een abstracte wereld met een landschap zonder einde.

Bestellen

p.p. vanaf

€ 40

Tijdelijk niet beschikbaar

Boek de aanbieding en reserveer je bezoek

Volg deze stappen om een reservering te plaatsen:

 1. Bekijk eerst of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 2. Ga naar https://www.fabrique-lumieres.com/nl/plan-je-bezoek/openingstijden-en-tarieven en bekijk bij de openingstijden of de Hollandse Meesters expositie te zien is op je gewenste bezoekdatum en tijdslot. Let op: de laatste toegang start altijd 1 uur vóór de sluitingstijd van de expositie.
 3. Selecteer het aantal tickets dat je wil bestellen en reken deze af op Spoordeelwinkel.
 4. Je hoeft geen tijdslot te reserveren bij Fabrique des Lumieres. Het ticket is geldig t/m 31-12-2024 en kan één keer worden gescand op een datum en tijd naar keuze.
 5. Neem je treinkaartjes en toegangskaart(en) uitgeprint mee naar Fabrique des Lumières op de dag van je bezoek.

✨ Heb je een ticket gekocht vóór 31 mei 2024? Kijk dan via deze link hoe je een ticket met tijdslot reserveert.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Foto credits
Foto header: ©️ Culturespaces, Foto 1: ©️ Culturespaces - Marijn van Laerhoven, Foto 2: ©️ Culturespaces - Erik Spiller, Foto 3: ©️ Culturespaces - Erik Spiller Foto 4: ©️ Culturespaces - Marijn van Laerhoven.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 31 december 2024. M.u.v. 23, 24 en 25 augustus.

 • Ga naar www.fabrique-lumieres.com/nl/plan-je-bezoek/openingstijden-en-tarieven en bekijk of de Hollandse Meesters expositie te zien is op je gewenste bezoekdatum en tijdslot. Je hoeft geen tijdslot te reserveren. Dit ticket is geldig t/m 31-12-2024 en kan één keer worden gescand op een datum en tijd naar keuze.

 • Het entreeticket laat je scannen bij Fabrique des Lumières en is geldig op de dag dat je reist. 

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Treinkaarten en vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Fabrique des Lumières
Pazzanistraat 37
1014 DB Amsterdam
Website
Fabrique des Lumières
Hoe kom je er?

Let op: bus- of tramkaartje is niet inbegrepen.
Fabrique des Lumières ligt op 30 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal.

Liever met de bus? Neem dan bus 21 vanaf Amsterdam CS en stap uit bij halte Van Hallstraat/ Westergasfabriek.

Openingstijden
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
10.00 tot 17.00 uur
Vrijdag en zaterdag
10.00 tot 21.00 uur
Zondag
10.00 tot 18.00 uur