Dutch Design Week

Inbegrepen

 • Dagretour naar Eindhoven

 • Entree Dutch Design Week

 • Te koop t/m 30 oktober, geldig van 22 t/m 30 oktober 2022.

Negen dagen design

Traditiegetrouw is oktober in Eindhoven de maand van de negendaagse Dutch Design Week (DDW). Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Bezoek tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten verspreid over zo’n 120 locaties door de hele stad. Design komt in zijn breedste vorm aan bod, met een focus op experiment, vernieuwing en cross-overs. Met bijzondere aandacht naar werk en ontwikkeling van jong talent. Ontdek hoe ontwerpers uit Nederland en de rest van de wereld vorm geven aan een positieve toekomst en laat je inspireren!

Bestellen

vanaf

€ 44,50
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Maak gebruik van deze aanbieding voor Dutch Design Week

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop je de Dutch Design Week wilt bezoeken.
 4. Laad je treinkaartjes in de NS-app of neem ze uitgeprint mee.
 5. Neem je DDW-ticket mee en wissel het in voor een polsbandje bij aankomst op station Eindhoven Centraal.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Polsbandje

Het DDW-ticket wissel je eenmalig in voor een polsbandje. Hiermee heb je 9 dagen toegang tot: Klokgebouw, Things that Matters @Microlab Hall, Graduation Show Design Academy Eindhoven @KPN Building, Evoluon, Van Abbemuseum, Sectie-C, Dutch Invertuals, Kazerne – Home of Design, New Order of Fashion Lab, Philips Museum, TAC & MINI Design Rides. Met het DDW-polsbandje kan je gratis gebruikmaken van de MINI Design Rides. Laat je vervoeren naar iedere DDW-locatie met de taxi’s van MINI, dagelijks tussen 11.00-18.00 uur.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 30 oktober en geldig van 22 t/m 30 oktober 2022.

 • Het entreeticket wissel je in bij het DDW-ticket verkooppunt – Centraal Station of het Klokgebouw voor een polsbandje dat geldig is tijdens de gehele Dutch Design Week. 

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • De treinkaarten en de entreetickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Dutch Design Week vindt plaats op meer dan 100 locaties door de stad. Check de website voor alle locaties.
Website
Dutch Design Week
Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden en locaties op ddw.nl/tickets.
Polsbandje

Ga naar www.ddw.nl/tickets voor meer informatie over het ticket en het omwissel punt op Eindhoven Centraal. Reis je naar Station Eindhoven Strijp-S, wissel dan je e-ticket om voor een polsbandje bij locatie Klokgebouw. Het polsbandje is 9 dagen geldig en geeft je naast toegang tot de locaties ook de gelegenheid om gratis gebruik te maken van de MINI Design Rides- taxi (dagelijks tussen 11.00-18.00 uur).