Dutch Design Week

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

 • Dagretour naar Eindhoven

 • Entree Dutch Design Week

 • Te koop t/m 24 oktober, geldig 16 t/m 24 oktober 2021

Negen dagen design

Traditiegetrouw is oktober in Eindhoven de maand van de negendaagse Dutch Design Week (DDW). Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers. Bezoek tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten verspreid over zo’n 120 locaties door de hele stad. Design komt in zijn breedste vorm aan bod, met een focus op experiment, vernieuwing en cross-overs. Ontdek hoe ontwerpers uit Nederland en de rest van de wereld vorm geven aan een positieve toekomst en laat je inspireren!

Maak gebruik van deze aanbieding voor Dutch Design Week

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop je Dutch Design Week wilt bezoeken.
 4. Neem je treinkaartjes uitgeprint mee of laad ze (in de NS app) op je mobiel. Het treinkaartje kun je ook vanaf je mobiel tonen.
 5. Neem je DDW-ticket mee en wissel het in voor een polsbandje bij aankomst op station Eindhoven Centraal.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Polsbandje

Op ddw.nl/tickets vind je meer locaties en informatie. Op station Eindhoven Centraal wissel je je DDW-ticket om voor een polsbandje bij DDW-ticket verkooppunt – Centraal Station. Het polsbandje is 9 dagen geldig en geeft je naast toegang tot de locaties ook de gelegenheid om gratis gebruik te maken van de MINI Design Rides- taxi’s (dagelijks tussen 11.00-18.00 uur).

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 24 oktober en geldig van 16 t/m 24 oktober 2021.

 • Je entreeticket wissel je bij DDW-ticket verkooppunt – Centraal Station of het Klokgebouw om voor een polsbandje en geldig tijdens de gehele Dutch Design Week. 

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Dutch Design Week vindt plaats op meer dan 100 locaties door de stad. Check de website voor alle locaties.
Website
Dutch Design Week
Openingstijden
Check de website voor de openingstijden per locatie (doorgaans 11.00 - 18.00 uur).
Polsbandje

Op station Eindhoven Centraal wissel je je entreeticket om voor een toegangsbandje bij DDW-ticket verkooppunt – Centraal Station. Het polsbandje is 9 dagen geldig en geeft je naast toegang tot de locaties ook de gelegenheid om gratis gebruik te maken van de MINI Design Rides- taxi’s (dagelijks tussen 11.00-18.00 uur).