Naar content

Hoofdnavigatie

Internationaal reizen

Met de NS-Business Card reist u op rekening met bijvoorbeeld Thalys naar Parijs en Brussel of met ICE International naar Frankfurt of Düsseldorf. Maar u kunt ook op de binnenlandse trajecten van de treinen van NS International reizen, met uitzondering van Thalys.


De voordelen

  • Snel en eenvoudig internationale treintickets boeken
  • Geen aanschaf- en abonnementskosten
  • Achteraf betalen met 1 overzichtelijke factuur

Hoe werkt het?

  • Log in in Mijn NS Zakelijk.
  • Klik op internationale reis boeken onder 'Direct regelen'.
  • U wordt automatisch doorgelinkt naar de website van NS International.
  • Zoek en boek hier uw volledige treinreis, vanaf uw opstapstation in Nederland tot uw eindbestemming in het buitenland.
  • U ontvangt direct uw treinticket per mail om zelf uit te printen.
     
Internationaal treinticket boeken

Reizen met internationaal ticket

Wanneer u de gehele reis via Mijn NS Zakelijk boekt, dan hoeft u met uw NS-Business Card niet in en uit te checken op het binnenlandse traject. Uw internationale treinticket is ook geldig op het binnenlandse traject van uw reis naar het vertrekstation van uw internationale trein.

Heeft u uw internationale reis vanaf het vertrekstation van de internationale trein geboekt en maakt u hiervoor nog een binnenlandse reis? Dan checkt u op het binnenlandse traject in en uit met uw NS-Business Card. Vanaf het vertrekstation van uw internationale trein reist u vervolgens verder met uw internationale treinticket. Wij raden u aan om de gehele reis via Mijn NS Zakelijk te boeken, zodat u onderweg niet in en uit hoeft te checken.

Lees meer over verschillende internationale treinen:

Toestemming deur-tot-deurdiensten

Om gebruik te kunnen maken van de deur-tot-deurdiensten geeft u eenmalig toestemming voor het delen van uw NS-Business Cardgegevens met onze deur-tot-deurpartners. Dit doet u via Mijn NS Zakelijk.

Binnen uw bedrijf heeft u toestemming nodig van uw werkgever. Vraag naar de mogelijkheden bij de contactpersoon voor NS.