Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Klantervaringen
Lees hier hoe onze klanten het reizen met de NS-Business Card ervaren. Van corporate bedrijven, MKB tot ZZP'ers: zij delen hun ervaringen uit de praktijk en inspireren jou graag.
uniQure
Senior Office Manager Monique en Corporate Communications Specialist Katerina vertellen over de implementatie van en de eerste ervaringen met NS Go, hét platform voor je zakelijke mobiliteit.
Lees de ervaring van uniQure
Santander
Santander zocht naar een duurzame en flexibele manier van reizen voor haar medewerkers, zonder de administratieve last te verhogen. Zij vond de oplossing in NS Go. HR Business Partner Yvette van Veldhuizen vertelt over de implementatie en ervaringen.
Lees de ervaringen van Santander
Eneco
Eneco Groep wil duurzame energie voor iedereen toegankelijk maken. Bij zo’n strategie past een mobiliteitsbeleid met hetzelfde uitgangspunt.
Lees de ervaringen van Eneco
Onze Incentronauten komen graag over de vloer bij onze klanten. Het liefst doen we dit op een duurzame manier. De NS-Business Card is hierbij ideaal: makkelijk én beter voor het milieu.
Loading...
Nikki Rietveld, Office manager bij Incentro
Nikki Rietveld, Office managerIncentro
Lees de ervaringen van Incentro
De NS-Business Card is een fijn hulpmiddel dat de werkgever én de werknemer een hoop tijd, en daardoor ook geld, scheelt.
Loading...
Laurie van Dalen, HR officer bij Crossphase
Laurie van Dalen, HR Officer & Coordinator AcademyCrossphase
Lees de ervaringen van Crossphase
ZZP'er Malou
"Het is voor mij belangrijk om overal snel te komen. Met de NS-Business Card is het inchecken en gaan. En je kan niet alleen inchecken in de trein, bus, tram of metro, ook kan je gebruikmaken van de OV-fiets en Greenwheels."
Lees de ervaringen van Malou
Loading...
zzp-malou
ZZP'er Wesley
"Het regelen van een upgrade naar 1e klas tot een kwartier na inchecken is ideaal. Zo kan ik tijdens drukte toch rustig werken in de trein én goed gebruikmaken van mijn reistijd. Win-win!"
Lees de ervaringen van Wesley
Loading...
ZZP-Wesley
Als startend ondernemer merkte ik dat de NS-Business Card veel voordelen voor weinig geld biedt. Later ontdekte ik de OV-fiets. Ook parkeer ik af en toe op een Q-Park P+R-terrein.
Loading...
Erica Pierik
Erica Pierik, ZZP'er
Loading...
Vrouw met laptop in de trein
Word lid van onze expertgroep
Wil jij meedenken over de producten die NS Zakelijk ontwikkelt? En je mening geven over onze (online-)communicatie uitingen, zoals de website, e-mails en Mijn NS Zakelijk? Meld je dan vandaag nog aan voor de Expertgroep NS Zakelijk.
Info en aanmelden