Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Klantervaringen
Lees hier hoe onze klanten - van zzp'er tot corporate - het reizen met de NS-Business Card ervaren. Zij delen hun ervaringen uit de praktijk en inspireren jou graag.
Fontys Hogescholen
Fontys heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt in aantallen studenten, medewerkers en locaties.Daardoor is bereikbaarheid een continue uitdaging.
Lees de ervaringen van Fontys
Eneco
Eneco Groep wil duurzame energie voor iedereen toegankelijk maken. Bij zo’n strategie past een mobiliteitsbeleid met hetzelfde uitgangspunt.
Lees de ervaringen van Eneco
De Volksbank
De 3200 medewerkers zijn vrij in de keuze van hun vervoersmiddel. Verder stapt De Volksbank voor leaseauto’s over op volledig elektrisch rijden, waardoor de CO2-uitstoot flink omlaag gaat.
Lees de ervaringen van De Volksbank
Loading...
Nikki Rietveld, Office manager bij Incentro
Nikki Rietveld, Office managerIncentro
Onze Incentronauten komen graag over de vloer bij onze klanten. Het liefst doen we dit op een duurzame manier. De NS-Business Card is hierbij ideaal: makkelijk én beter voor het milieu.
Lees de ervaringen van Incentro
Zzp'er Malou
Malou te Wierik is mede-eigenaar van Buro Dertig. Een content- en communicatiebureau in de culturele en creatieve sector.
Lees de ervaring van Malou
Loading...
Zzp'er Malou
Zzp'er Arturo
Arturo Massaro geeft trainingen in Leiderschap, Communicatie en Teambuilding, overal ter wereld. Ook heeft hij een coach-praktijk.
Lees de ervaring van Arturo
Loading...
Zzp'er Arturo Massaro
Loading...
Laurie van Dalen, HR officer bij Crossphase
Laurie van Dalen, HR Officer & Coordinator AcademyCrossphase
De NS-Business Card is een fijn hulpmiddel dat de werkgever én de werknemer een hoop tijd, en daardoor ook geld, scheelt.
Lees de ervaringen van Crossphase
Loading...
Vrouw met laptop in de trein
Word lid van onze expertgroep
Wil jij meedenken over de producten die NS Zakelijk ontwikkelt? En je mening geven over onze (online-)communicatie uitingen, zoals de website, e-mails en Mijn NS Zakelijk? Meld je dan vandaag nog aan voor de Expertgroep NS Zakelijk.
Info en aanmelden
Loading...
Erica Pierik
Erica Pierik, Zzp'er
Als startend ondernemer merkte ik dat de NS-Business Card veel voordelen voor weinig geld biedt. Later ontdekte ik de OV-fiets. Ook parkeer ik af en toe op een Q-Park P+R-terrein.