Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Reizen van deur tot deur
Wat de zakelijke bestemming ook is, wij brengen jou en/of je medewerkers van deur tot deur. Flexibiliteit in het kiezen van vervoermiddelen is daarbij belangrijk. Want niet elke werkdag is hetzelfde, dus de manier van reizen ook niet.
Met de NS-Business Card op zak, heb je toegang tot vrijwel alle vormen van vervoer in heel Nederland. En je betaalt alleen voor gebruik, wel zo handig.
Loading...
Vrouw krullen station NS Zakelijk
Welke deur-tot-deurdiensten zijn er?
De ene keer de trein, de andere keer de tram in combinatie met een OV-fiets. Je betaalt met de NS-Business Card alleen voor het gebruik én alle kosten komen maandelijks achteraf overzichtelijk op één factuur.
Trein
Je hebt toegang tot alle NS-treinen, maar ook tot die van andere vervoerders.
Loading...
vrouw NS-app
Elke reis begint in de NS-app
Kies zelf met welk vervoermiddel je reist. En plan je hele reis van deur tot deur in de NS-app.
  • Vind een OV-fiets, deelauto of P+R onder ‘In de buurt’.
  • Altijd actuele reisinformatie bij de hand.
  • Sla jouw favoriete reizen op.
Download NS-app voor iOS
Download NS-app voor Android
Daarom kies je voor de NS-Business Card
Klaar voor flexibel reizen met de juiste vervoermiddelen op het juiste moment? Bestel gratis je NS‑Business Card, met of zonder abonnement. De voordelen:
  • Alles op één btw-factuur. Alle reizen brengen wij maandelijks achteraf in rekening op één factuur. Deze bekijk je eenvoudig in je Mijn NS Zakelijk-account.
  • Eén kaart voor al je reizen. Check zorgeloos in en uit bij verschillende vervoerders zonder saldo te laden.
  • Geen vaste kosten. De NS-Business Card is gratis. Reis je niet, dan betaal je ook niet. Upgraden naar een abonnement kan altijd.
  • Mogelijkheid tot uitbreiding. Voeg een passend abonnement toe aan een NS-Business Card. Of kies als organisatie voor de NS-Business Card in combinatie met NS Go: dé totaaloplossing op maat voor je zakelijke mobiliteit.
Bestel NS-Business Card
Ik wil mobiliteitsadvies