Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Disclaimer

Via deze website stellen wij informatie beschikbaar over de diensten die NS verricht.


Wij besteden er de uiterste zorg aan om u als bezoeker voortdurend te voorzien van actuele, juiste en volledige informatie. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. NS is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bezoeken van deze site of voor schade door een wijziging, onjuistheid of onvolledigheid in de verstrekte informatie, alsmede technische storingen.

Ook geeft NS geen enkele garantie met betrekking tot de inhoud van websites van derden die via hyperlinks of andere verwijzingen via deze website beschikbaar zijn en aanvaardt met betrekking tot die websites geen enkele aansprakelijkheid. Het auteursrecht op de inhoud, het beeld, de vormgeving en de programmatuur van deze site berust bij NS.

Onder NS verstaan wij hier NS Groep NV of één van haar dochtervennootschappen. Op het vervoer per trein zijn van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden.

Prijzen in de reisplanner

De prijs die getoond wordt in de Reisplanner, is de prijs die u betaalt als u zonder onderbreking met uw OV-chipkaart binnen 1 spits- of dalperiode reist. De prijzen voor treinkaartjes en abonnementen vindt u onder ‘uitgebreid prijsadvies’ in het reisadvies op NS.nl.

Er is op dit moment een situatie mogelijk waarin de prijs van reizen met de OV-chipkaart en het treinkaartje afwijken: als u uw reis langer dan 35 minuten onderbreekt. U checkt dan tussendoor uit- en weer in. In dit geval wordt uw reis onderbroken in 2 verschillende reizen. Hierdoor wordt er een nieuw opstaptarief berekend en de lange afstandskorting over de 2 verschillende reizen berekend.

Responsible disclosure

Ondanks alle voorzorgen en andere inspanningen kunnen er situaties ontstaan waarin sprake is van een kwetsbare plek in onze beveiliging: een beveiligingslek. Ontdekt u een beveiligingslek in onze systemen? Dan werken we graag met u samen aan een oplossing. Daarom verzoeken we u deze informatie vertrouwelijk met ons te delen. Hoe dit kan staat in het Statement responsible disclosure.