Naar content

Hoofdnavigatie

Fietsenstalling

Met de NS-Business Card kunt u op het station uw fiets stallen op rekening in alle bewaakte en zelfservice fietsenstallingen. Uw fiets staat er veilig en droog. Zo wordt het nog gemakkelijker om met de fiets naar het station te gaan.


De voordelen

  • Gemakkelijk met uw NS-Business Card in- en uitchecken bij de fietsenstalling.
  • Bij alle bewaakte en zelfservice fietsenstallingen.
  • Eenvoudig achteraf betalen via een maandelijkse factuur. Op de factuur vindt u een overzicht wanneer u uw fiets heeft gestald.

Hoe werkt het?

Activeer de mogelijkheid om uw fiets te stallen eerst in Mijn NS Zakelijk. Onderaan deze pagina, bij de kop ‘Toestemming deur-tot-deurdiensten’, vindt u meer informatie.  

Vertel de medewerkers bij een bewaakte stalling dat u uw fiets wilt stallen op rekening met de NS-Business Card. Zij helpen u graag verder. Met uw NS-Business Card checkt u vervolgens in en uit bij de fietsenstalling wanneer u uw fiets wilt stallen.  

In de zelfservice stalling houdt u uw NS-Business Card voor de display en volgt u de aanwijzingen. Bij het verlaten van de stalling checkt u weer uit met uw NS-Business Card. 

In de zelfservice fietsenstallingen Amersfoort Schothorst en Hilversum Sportpark kunt u helaas niet met uw NS-Business Card uw fiets stallen. 

Toestemming deur-tot-deurdiensten

Om gebruik te kunnen maken van de fietsenstalling en andere deur-tot-deurdiensten, geeft u eenmalig toestemming voor het delen van uw NS-Business Cardgegevens met onze deur-tot-deurpartners. Dit doet u via Mijn NS Zakelijk

Binnen uw organisatie heeft u toestemming nodig van uw werkgever. Vraag naar de mogelijkheden bij de contactpersoon voor NS binnen uw organisatie.