Hoofdnavigatie

Naar content

Voor het MKB

Met de NS-Business Card reizen uw werknemers eenvoudig met allerlei vervoermiddelen. En u houdt volledig inzicht in de kosten.

De NS-Business Card is 1 kaart voor alle reizen van uw werknemers met het OV, Greenwheels, OV-fiets en nog veel meer. Zakelijk reizen met de NS-Business Card is ideaal. Of u nu veel reist of weinig. Iedereen kan elke dag kiezen hoe ze willen reizen. En u hoeft geen tijd te steken in een complexe administratie. Op 1 overzichtelijke rekening ziet u achteraf alle reizen en de kosten die zijn gemaakt.

Bestel nu de gratis 
NS-Business Card

Zakelijk reizen met de NS-Business Card is ideaal voor iedereen

Voordelen voor ondernemers in het MKB

  • Geen aanschafkosten, geen abonnementskosten
  • Achteraf betalen met 1 overzichtelijke factuur
  • Geen losse declaraties en eenvoudige BTW-teruggave
  • Op elk moment inzicht in het reisgedrag van uw medewerkers in Mijn NS Zakelijk

Ontdek het gemak van de NS-Business Card

Al het vervoer voor uw collega’s/werknemers compleet geregeld met 1 kaart. Met de NS-Business Card reizen van deur tot deur. Pakt de ene collega de trein en de OV-fiets, de ander stapt in een Greenwheels, bus of tram. U heeft er geen omkijken naar.

Voor u als werkgever betekent de NS-Business Card ook gemak. Maandelijks ontvangt u 1 factuur met een overzicht van de gemaakte reizen per medewerker. Dus geen aparte declaraties meer en een eenvoudige BTW-teruggave. Dat maakt uw administratie direct een stuk eenvoudiger én het scheelt in administratiekosten.

​De NS-Business Card, voor flexibel reizen

Reizen u en uw collega’s maar af en toe? Dan heeft u genoeg aan de gratis NS-Business Card, waarmee u alleen betaalt voor de keren dat u de kaart gebruikt. Wordt er vaker gereisd? Dan is het voordeliger om de NS-Business Card uit te breiden met 1 van de abonnementen: Dal, Traject Vrij, Trein Vrij of OV Vrij. U kunt op elke NS-Business Card een ander abonnement zetten en dit abonnement te aller tijde wijzigen of stopzetten.

 

Reis gemakkelijk van deur tot deur met de NS-Business Card

Onze klanten over de NS-Business Card