Dagje Groningen

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Groningen

 • Koffie of thee + cannoli

 • Te koop en geldig t/m 8 januari 2023

Genieten in Groningen

Het bestbewaarde geheim van het noorden? Dat is natuurlijk Groningen. Of je nu voor cultuur gaat of liever een dagje gaat shoppen in designstores en hippe vintagezaakjes: Groningen heeft het voor jong én oud. Ook je foodiehart komt er niks tekort, want er zijn talloze sfeervolle eettentjes en kroegen. Pak dus lekker de trein en ontdek wat Groningen te bieden heeft.

Maar wat je ook gaat doen in het noorden, een koffiepauze is altijd een goed idee. Vergeet dus vooral niet een van de twee Doppio Espresso-vestigingen in Groningen te bezoeken voor een heerlijke koffie of thee met cannoli.

Nog meer inspiratie opdoen voor je bezoek aan Groningen? Bekijk de stedengids Groningen op NS Dagje Uit.

Bestellen

vanaf

€ 39

Tijdelijk niet beschikbaar

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Bij je bestelling ontvang je een voucher. Print of laad de voucher op een mobiel apparaat en toon deze bij Doppio Espresso Groningen. De treinkaartjes kun je in de NS-app laden op je mobiele telefoon of uitprinten.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 8 januari 2023. De voucher is geldig voor een kop koffie (solo espresso, americano, cappuccino of thee) of kies een van de specialty warme dranken (solo formaat) en een cannoli (zolang de voorraad strekt). Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding.

 • Geef bij je bestelling aan dat je met deze NS-voucher wil afrekenen.

 • De voucher is scanbaar op een mobiel apparaat of lever de voucher geprint in bij Doppio Espresso Groningen. De voucher is geldig op de dag dat je reist.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. De voucher is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • De voucher is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden.

 • Het treinkaartje en de voucher zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Doppio Espresso Folkingestraat
Gedempte Zuiderdiep 87
9711 HD Groningen
Website
Doppio Espresso
Openingstijden
Bezoek de website van Doppio Espresso voor actuele openingstijden.
Adres
Doppio Espresso Groningen
Brugstraat 6
9711 HX Groningen
Website
Doppio Espresso
Openingstijden
Bezoek de website van Doppio Espresso voor actuele openingstijden.