Dagje Groningen

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Groningen

 • Koffie of thee + appeltaart

 • Te koop t/m 31 januari 2022 en geldig t/m 31 maart 2022

Genieten in Groningen

Het bestbewaarde geheim van het noorden? Dat is natuurlijk Groningen. Of je nu voor cultuur gaat of liever een dagje gaat shoppen in designstores en hippe vintagezaakjes: Groningen heeft het voor jong én oud. Ook je foodiehart komt er niks tekort, want er zijn talloze sfeervolle eettentjes en kroegen. Pak dus lekker de trein en ontdek wat Groningen te bieden heeft.

Maar wat je ook gaat doen in het noorden, een koffiepauze is altijd een goed idee. Vergeet dus vooral niet een van de twee Doppio Espresso-vestigingen in Groningen te bezoeken voor een heerlijke koffie of thee met appeltaart.

Zoek je nog inspiratie voor je stedentripje? Plan je dagje Groningen op nsfavourites met de beste tips van echte Grunnegers.

Bestellen

vanaf

€ 23
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print of laad de voucher voor Doppio Espresso op een mobiel apparaat. Laad de treinkaartjes in de NS app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In de zomerperiode dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

 

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

 

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 januari 2022 en geldig t/m 31 maart 2022.

 • De voucher is geldig voor een kop koffie (solo espresso, americano, filterkoffie, cappuccino of thee) en een appeltaart (zolang de voorraad strekt). Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding. Geef bij je bestelling aan dat je met deze NS-voucher wil afrekenen!

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • De voucher is scanbaar op een mobiel apparaat of lever je in bij een van de Doppio Espresso-vestigingen in Groningen en is geldig op de dag dat je reist.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Doppio Espresso Folkingestraat
Gedempte Zuiderdiep 87
9711 HD Groningen
Website
Doppio Espresso
Openingstijden
Bezoek de website van Doppio Espresso voor actuele openingstijden.
Adres
Doppio Espresso Groningen
Brugstraat 6
9711 HX Groningen
Website
Doppio Espresso
Openingstijden
Bezoek de website van Doppio Espresso voor actuele openingstijden.
Treinreis aanmelden

Krijg inzicht in de verwachte drukte in de trein door je treinreis vanaf één dag voor vertrek aan te melden via de Treinwijzer in je NS-account.