Dagje Nijmegen met Kiosk

Inbegrepen

 • Dagretour Nijmegen 2e klas

 • Wrap of flatbread met frisdrank

 • Geldig t/m 30 april 2024, m.u.v. 27 april 2024

Nijmegen: gezellige stad vol geschiedenis

Met haar smalle straatjes en gezellige terrasjes aan het water is Nijmegen een plaatje om te zien. En dat plaatje vraagt erom ontdekt te worden. De glooiende Lange Hezelstraat zit bijvoorbeeld vol met leuke winkeltjes, koffietenten en restaurants. Waar je ook voor komt, eigenlijk zit je in Nijmegen altijd wel goed, dankzij de fantastische mix van historische gebouwen, hippe hotspots, ruimte en natuur. Ontdek het op je gemak tijdens een dagje Nijmegen, want met de trein ben je zo in het centrum van de stad aan de Waal. Kan je nog wat extra inspiratie gebruiken? Bekijk de stedengids Nijmegen op NS Dagje Uit.

 

Pauze bij Kiosk

Trakteer jezelf tijdens je dagje weg op een drankje en wat lekkers voor onderweg. Met jouw Spoordeelwinkel ticket kun jij bij Kiosk een wrap of flatbread en een frisdrank halen. Kiosk is er altijd voor je. Tussen het komen en gaan van mensen en treinen. Wanneer je zin hebt in iets lekkers of gewoon wat te drinken voor onderweg. Er is geen assortiment zo betrouwbaar als dat van Kiosk.

Bestellen

p.p.

€ 36
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Bij je bestelling ontvang je een voucher. Print of laad de voucher op een mobiel apparaat en toon deze bij de Kiosk op Station Nijmegen. De treinkaartjes kun je in de NS-app laden op je mobiele telefoon of uitprinten.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is geldig t/m 30 april 2024, m.u.v. 27 april 2024.

 • De voucher is geldig voor een frisdrank met een wrap of flatbread bij de Kiosk op Station Nijmegen. Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • De voucher is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden.

 • Het treinkaartje en de voucher zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Kiosk Nijmegen
Stationsplein 5
6512 AB Nijmegen
Website
Kiosk
Openingstijden
Maandag
08.30 - 20.00 uur
Dinsdag & woensdag
06.00 - 20.00 uur
Donderdag & vrijdag
06.00 - 21.30 uur
Zaterdag
08.00 - 21.30 uur
Zondag
08.30 - 21.30 uur