Inbegrepen

 • Dagretour Daluren naar Roermond

 • Cadeautje + 10% korting bij Outlet

 • Te koop en geldig t/m 31 mei 2024. M.u.v. 27 april 2024

Shop till you drop!

Zin om te shoppen? Spring in de trein naar de historische winkelstad Roermond en de grootste designer outlet van de Benelux! Vanaf het treinstation wandel je in mum van tijd door de historische straten. Bij VVV Roermond ontvang je op vertoon van je voucher een klein cadeautje en het Fashion Passport van de nabijgelegen Designer Outlet Roermond, waarmee je 10% korting krijgt bij geselecteerde winkels.

Nog meer zien? Je dagje shoppen is leuk te combineren met een rondvaart over de Maas en de Maasplassen of een bezoek aan museum het Cuypershuis. 

Bestellen

vanaf

€ 33
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Shoppen met korting

Jouw shopdagje begint bij de VVV op de Markt. Op vertoon van je voucher ontvang je hier een leuk cadeautje en een Fashion Passport van Designer Outlet Roermond. Daarmee krijg je die dag nog eens 10% extra korting in vijf winkels!

Ook voordelig shoppen in Roermond?

Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken af. Het treinkaartje (e-ticket) laad je op je telefoon in de NS-app. Printen kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor reisinformatie op werk aan het spoor. Bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 31 mei 2024. M.u.v. 27 april 2024 (Koningsdag).

 • Op vertoon van je voucher onvang je een cadeautje en het Fashion Passport bij het VVV Roermond op de dag dat je reist.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen (m.u.v. Koningsdag) de hele dag.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met de Eurostar en Nightjet. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
VVV Roermond
Markt 17
6041 EL Roermond
Website
VVV Roermond
Hoe kom je er?

Vanaf Station Roermond is het ongeveer 10 minuten lopen naar VVV Roermond. Designer Outlet Roermond ligt op 3 minuten loopafstand van de VVV.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van VVV Roermond.