Shoppen in Roermond

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren naar Roermond

 • 10% korting bij Outlet

 • Te koop en geldig t/m 2 januari 2022

Shop till you drop!

Zin om te shoppen? Spring in de trein naar de historische winkelstad Roermond en de grootste designer outlet van de Benelux! Vanaf het treinstation wandel je in mum van tijd door de historische straten van de binnenstad en ook de bijna 200 winkels van Designer Outlet Roermond liggen op loopafstand van het centrum. Honger gekregen? De Roermondse binnenstad is rijk aan cultureel erfgoed en gezellige, sfeervolle pleinen waar je een lekkere koffie met vlaai kunt eten. Nog meer zien? Je dagje shoppen is leuk te combineren met een rondvaart over de Maas en de Maasplassen of een bezoek aan museum het Cuypershuis (afhankelijk van coronamaatregelen). 

Bestellen

Vanaf

€ 23
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Shoppen met korting

Jouw shopdagje begint bij de VVV op de Markt. Hier krijg je informatie over Roermond, info over winkels en horeca in de binnenstad en een Fashion Passport van Designer Outlet Roermond. Daarmee krijg je die dag nog eens 10% extra korting in vijf winkels!

Ook voordelig shoppen in Roermond?

Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben en print de voucher voor de VVV uit. Het treinkaartje laad je op je telefoon in de NS-app. Printen kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Houd rekening met werkzaamheden op diverse trajecten en kijk voor informatie op werk aan het spoor. Bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Te koop en geldig t/m 31 januari 2022.

 • De geprinte voucher lever je in bij VVV Roermond en is geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
VVV Roermond
Markt 17
6041 EL Roermond
Website
VVV Roermond
Hoe kom je er?

Vanaf Station Roermond is het ongeveer 10 minuten lopen naar VVV Roermond. Designer Outlet Roermond ligt op 3 minuten loopafstand van de VVV.

Openingstijden
VVV Roermond
Maandag
12.00 t/m 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag
9.30 t/m 17.30 uur
Zaterdag
9.30 t/m 17.00 uur
Zondag
11.00 t/m 15.00 uur
Designer Outlet Roermond
Dagelijks
9.00 t/m 20.00 uur
Treinreis aanmelden

Krijg inzicht in de verwachte drukte in de trein door je treinreis vanaf één dag voor vertrek aan te melden via de Treinwijzer in je NS-account.