Shoppen in Roermond

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

  • Dagretour naar Roermond

  • 10% korting bij Outlet + kortingsbonnen binnenstad

  • Te koop t/m 31 december 2020, geldig t/m 28 februari 2021

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Deze aanbieding is op dit moment niet te koop in de Spoordeelwinkel. Bekijk hier onze actuele deals of bezoek alvast onze pagina met virtuele uitjes om thuis te beleven. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer er weer nieuwe aanbiedingen verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en wil je weten hoe je er gebruik van kunt maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Voor informatie over maatregelen met betrekking tot het reizen met de trein bezoek je onze algemene servicepagina met coronamaatregelen.

 

Shop till you drop!

Zin om te shoppen? Spring in de trein naar de historische winkelstad Roermond en het grootste designer outlet van de Benelux! Vanaf het treinstation wandel je de door de historische straten. Alles ligt op loopafstand, vanaf het station loop je zo de binnenstad in. Vanaf daar loop je in een paar minuten naar de bijna 200 winkels van Designer Outlet Roermond. De Roermondse binnenstad is rijk aan cultureel erfgoed en gezellige, sfeervolle pleinen. Geniet in een van de vele horecagelegenheden van koffie met Limburgse vlaai of een streekgerecht van de kaart. Je dagje shoppen is leuk te combineren met een rondvaart over de Maas en de Maasplassen, of een bezoekje aan museum het Cuypershuis.

Bestellen

N.v.t.

Tijdelijk niet beschikbaar

Shoppen met korting

Jouw shopdagje begint bij de VVV op de Markt. Hier krijg je informatie over Roermond, een boekje met kortingsbonnen van winkels en horeca in de binnenstad en een bon van Designer Outlet Roermond. De bon ruil je bij de informatiebalie van Designer Outlet in voor een 10% Fashion Passport. Daarmee krijg je die dag nog eens 10% extra korting in vijf winkels!

Ook voordelig shoppen in Roermond?

Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben en print de voucher voor de VVV uit. Het treinkaartje laad je op je telefoon in de NS-app. Printen kan natuurlijk ook.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 31 december 2020 en geldig t/m 28 februari 2021, m.u.v. Koningsdag (27 april 2020).

  • De geprinte voucher lever je in bij VVV Roermond en is geldig op de dag dat je reist.

  • De voucher is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

  • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
VVV Roermond
Markt 17
6041 EL Roermond
Website
VVV Roermond
Hoe kom je er?

Vanaf Station Roermond is het ongeveer 10 minuten lopen naar VVV Roermond. Designer Outlet Roermond ligt op 3 minuten loopafstand van de VVV.

Openingstijden
VVV Roermond
Maandag
13.00 t/m 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag
9.30 t/m 17.00 uur
Zaterdag
9:30 t/m 16:00 uur
Zondag
13.00 t/m 15.00 uur
Designer Outlet Roermond
Maandag t/m vrijdag
10.00 t/m 20.00 uur
Zaterdag en zondag
09.00 t/m 21.00 uur