Dagje Utrecht met Julia's

Inbegrepen

 • Dagretour Utrecht

 • Middelgrote pasta + frisdrank naar keuze

 • Geldig t/m 30 april 2024, m.u.v. 27 april 2024

Het bruisende middelpunt van Nederland

Met haar grachten en gezellige straatjes is Utrecht altijd leuk om te bezoeken. Het is een stad waar je heerlijk doorheen kunt struinen. Vanaf het Centraal Station loop je zo door naar het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne, waar je geweldig kunt winkelen. Of ga voor de leuke boetiekjes en concept stores in de sfeervolle binnenstad. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in een van de vele musea die Utrecht rijk is. Ontdek deze stad op je gemak tijdens een dagje uit, want met de trein ben je zo in het centrum van deze gezellige stad.

Kan je nog wat extra inspiratie gebruiken? Bekijk de stedengids Utrecht op NS Dagje Uit.

Pauze bij Julia's

Geniet tijdens je dagje weg van een heerlijke pasta met frisdrank naar keuze bij Julia's. Julia’s is de stations-foodformule met versbereide Italiaanse gerechten. Van pasta’s, ciabatta’s en salades tot aan heerlijke illy koffies met zoete bijgerechten. Alles met liefde gemaakt en natuurlijk makkelijk voor onderweg. Dit voel, proef, ruik en zie je in de winkel. Kom je Italië op haar Julia’s ervaren?​

Bestellen

p.p.

€ 41
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Bij je bestelling ontvang je een voucher. Print of laad de voucher op een mobiel apparaat en toon deze bij Julia's op Utrecht CS. De treinkaartjes kun je in de NS-app laden op je mobiele telefoon of uitprinten.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is geldig t/m 30 april 2024, m.u.v. 27 april 2024.

 • De voucher is geldig voor een middelgrote pasta en frisdrank naar keuze bij vestiging van Julia's op Utrecht CS. Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. De voucher is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • De voucher is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden.

 • De treinkaarten en de vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Julia's Utrecht
Stationshal 4
3511 CE Utrecht
Website
Julia's
Openingstijden
ma + di + woe + zo
05:30 tot 23:00
do + vrij + za
05:30 tot 00:00