Groep flamingo's staan in water

ARTIS Amsterdam

Inbegrepen

 • Dagretour Amsterdam Centraal

 • Entree ARTIS

 • Te koop en geldig t/m 31 december 2023

Ervaar de natuur in ARTIS Amsterdam

In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Ervaar het zelf. Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het Apenhuis en Vogelhuis. Reis door de ruimte in het Planetarium. Bekijk de giraffen samen met zebra’s en koedoes op de Savanne. Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwenoude bomen en vele planten. Ervaar natuur en ontdek haar betekenis voor onze samenleving. Want meer besef van de natuur leidt tot meer respect voor alles wat leeft. Het verhaal van ARTIS is een verhaal over onszelf. Kom naar ARTIS, in hartje Amsterdam.

Bestellen

Kinderen

€ 19

Volwassen € 41,50

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

 1. Selecteer het aantal tickets voor ARTIS dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bepaal je gewenste bezoekdatum.
 3. Bekijk of er op de gewenste bezoekdatum werkzaamheden aan het spoor zijn op jouw reistraject.
 4. Verzilver nu je gekochte Spoordeelwinkeltickets op de NS selfservicepagina en kies de datum waarop je je bezoek hebt gereserveerd.
 5. Neem je Spoordeelwinkeltickets mee op de dag van je bezoek. Je kunt meteen doorlopen naar de poort waar je entreeticket wordt gescand.
 6. Laad de treinkaartjes in de NS-app of print ze uit.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 31 december 2023.

 • Laat het entreeticket scannen bij ARTIS, geprint of vanaf je mobiel, geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Het is niet mogelijk om de bestelling te wijzigen of annuleren.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Het entreeticket is alleen bruikbaar in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is geldig voor ARTIS-Park en niet voor ARTIS-Micropia en het ARTIS-Groote Museum.

 • Treinkaarten en entreetickets zijn niet inwisselbaar voor geld of voor een ticket in een ander seizoen.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
ARTIS
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Website
ARTIS
Hoe kom je er?

Let op: het tram- of metrokaartje is niet inbegrepen. Het dichtstbijzijnde metrostation is Waterlooplein. Vanaf hier is het tien minuten lopen naar de hoofdentree. Tramlijn 7 en 19 stoppen op het Alexanderplein, ook op tien minuten loopafstand van de hoofdentree. Een alternatieve route vanaf Centraal Station is bus 43 (richting Borneo-eiland), uitstappen bij halte Kadijksplein. Vanaf hier is het nog zes minuten lopen naar de hoofdentree. Of neem de metro vanaf Centraal Station naar metrostation Weesperplein en stap over op tram 14. De tram stopt vervolgens bij de halte ARTIS, direct om de hoek van de Hoofdentree.

Openingstijden
1 maart t/m 31 oktober:
9.00 tot 18.00 uur
1 november t/m 31 december:
9.00 - 17.00 uur
Kind 3 jaar? Let op!

Kinderen tot 4 jaar reizen gratis bij NS. Toegang tot ARTIS is tot 3 jaar gratis. Voor kinderen van 3 jaar koop je daarom een los toegangskaartje.