ARTIS Amsterdam

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

  • Dagretour Amsterdam Centraal + tram

  • Entree ARTIS

  • Te koop en geldig t/m 30 juni 2020

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Nu ons land te maken heeft met het coronavirus vinden wij het niet meer passend om mensen te stimuleren er een dagje op uit te gaan. Onze aanbiedingen zijn daarom tijdelijk niet verkrijgbaar in de Spoordeelwinkel. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer onze aanbiedingen weer verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en kun je er misschien geen gebruik van maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen rondom het coronavirus en onze aanbiedingen.

Ervaar de natuur in ARTIS Amsterdam

In ARTIS vertelt elke boom, elk dier, elk gebouw een eigen verhaal. In hartje Amsterdam komen al sinds 1838 natuur, cultuur en erfgoed samen. Laat je verrassen door de vele bijzondere diersoorten, de eeuwenoude bomen en planten in het historische stadspark en de sfeer in café-restaurant de Plantage. Of zet je stoel bij de fontein op het Artisplein en geniet van alles om je heen.

Bestellen

voor

€ 30

Tijdelijk niet beschikbaar

kinderen € 19

Van vlindertuin tot (baby)olifant

Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het Apenhuis en Vogelhuis. Reis door de ruimte in het ARTIS-Planetarium. Bekijk de giraffen, zebra’s, struisvogels en springbokken op de Savanne. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. En beleef een magisch moment, omringd door honderden fladderende vlinders, in het Vlinderpaviljoen. Nog een reden om ARTIS dit voorjaar te bezoeken: er wordt een babyolifantje verwacht. Houd het nieuws dus in de gaten!


Ga ook voordelig naar ARTIS

Wil je ook profiteren van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben en print de kaartjes voor de trein, tram én de entreetickets uit.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 30 juni 2020, m.u.v Koningsdag (27 april 2020) en tijdens de Dutch Grand Prix 2020 (1, 2 en 3 mei).

  • Belangrijk: print de entreetickets en je vervoerbewijzen uit! Het entreeticket scan je bij de ingang van ARTIS en is geldig op de dag dat je reist.

  • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
ARTIS
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Website
ARTIS
Hoe kom je er?

Neem vanaf treinstation Amsterdam Centraal tramlijn 14 en stap uit bij halte ARTIS.

Openingstijden
Dagelijks t/m 28 februari
9.00 t/m 17.00 uur
Dagelijks tussen 1 maart t/m 31 oktober
9.00 t/m 18.00 uur
Kind 3 jaar? Let op!

Voor kinderen van 3 jaar koop je een kaartje bij de kassa van ARTIS. Kinderen van 0-2 jaar mogen gratis naar binnen.

Let op!

Koningsdag (27 april 2020) en tijdens de Formule 1 Grand Prix 2020 (1, 2 en 3 mei) zijn uitgesloten bij deze aanbieding.