ARTIS-Park Amsterdam

Inbegrepen

 • Dagretour Amsterdam Centraal

 • Entree ARTIS-Park

 • Te koop en geldig t/m 31 mei 2024. M.u.v. 27 april 2024.

Ervaar de natuur in ARTIS-Park

Geniet met de hele familie van ARTIS-Park, de oudste dierentuin van Nederland. Laat je verrassen door de vele diersoorten die naast elkaar leven in het Apen- en Vogelhuis. Kijk hoe netgiraffen, Grévy-zebra's en koedoes elkaar ontmoeten op de Savanne. Wandel door het historische stadspark met haar vele monumenten en eeuwenoude bomen. Omring je met honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen en bewonder de botanische tuin en neem een rustpauze in een van de vegetarische restaurants.

Leer alles over de Californische zeeleeuwen tijdens het praatje van de ARTIS-dierverzorger. Beklim het uitdagende rotspad en bewonder de jaguars van dichtbij. Maak een reis door de ruimte in het Planetarium en sta oog in oog met de leeuwen in het nieuwe leeuwenverblijf.

Bestellen

Kinderen

€ 19,50

Volwassen € 42,50

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

 1. Selecteer het aantal tickets voor ARTIS-Park dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bepaal je gewenste bezoekdatum.
 3. Bekijk of er op de gewenste bezoekdatum werkzaamheden aan het spoor zijn op jouw reistraject.
 4. Verzilver nu je gekochte Spoordeelwinkeltickets op de NS selfservicepagina en kies de datum waarop je je bezoek hebt gereserveerd.
 5. Neem je Spoordeelwinkeltickets mee op de dag van je bezoek. Je kunt meteen doorlopen naar de poort waar je entreeticket wordt gescand.
 6. Laad de treinkaartjes in de NS-app of print ze uit.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 31 mei 2024 m.u.v. 27 april 2024. 

 • Laat het entreeticket scannen bij ARTIS-Park, vanaf je mobiel of geprint, geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Het is niet mogelijk om de bestelling te wijzigen of annuleren.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Het entreeticket is alleen bruikbaar in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is geldig voor ARTIS-Park en niet voor ARTIS-Micropia en het ARTIS-Groote Museum.

 • Treinkaarten en entreetickets zijn niet inwisselbaar voor geld of voor een ticket in een ander seizoen.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
ARTIS-Park
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Website
ARTIS-Park
Hoe kom je er?

Let op: het tram- of metrokaartje is niet inbegrepen. Het dichtstbijzijnde metrostation is Waterlooplein. Vanaf hier is het tien minuten lopen naar de hoofdentree. Tramlijn 7 en 19 stoppen op het Alexanderplein, ook op tien minuten loopafstand van de hoofdentree. Een alternatieve route vanaf Centraal Station is bus 43 (richting Borneo-eiland), uitstappen bij halte Kadijksplein. Vanaf hier is het nog zes minuten lopen naar de hoofdentree. Of neem de metro vanaf Centraal Station naar metrostation Weesperplein en stap over op tram 14. De tram stopt vervolgens bij de halte ARTIS, direct om de hoek van de Hoofdentree.

Openingstijden
1 november t/m 29 februari:
9.00 - 17.00 uur
1 maart t/m 31 oktober:
9.00 tot 18.00 uur
Kind 3 jaar? Let op!

Kinderen tot 4 jaar reizen gratis bij NS. Toegang tot ARTIS-Park is tot 3 jaar gratis. Voor kinderen van 3 jaar koop je daarom een los toegangskaartje.