PaperPassion

Aanrader

Inbegrepen

 • Dagretour naar Tilburg

 • Voucher voor PaperPassion

 • Te koop t/m 15 oktober, geldig tussen 13 t/m 15 oktober

Het leukste en grootste DIY-event

De 6e editie van PaperPassion is een driedaags feest in de Koepelhal te Tilburg van vrijdag 13 tot en met zondag 15 oktober. Workshops, make&takes, inspirerende demonstraties, meet&greets en natuurlijk lekker shoppen. Een superleuk dagje uit! Hou je van scrapbooking of maak je graag collages? Word je zen van mandala’s, ben je dol op doodlen, kleur je binnen of buiten de lijntjes? Snij, vouw en knip je kunstig of werk je fijn met filigraan? Wil je bloemen maken, papierscheppen, doe je aan decoupage? Pak je liever de kwast en wil je aquarelleren leren? Is handletteren, kalligrafie, stempelen en art-journallen je ding of ga je liever los met mixed media? Pak je vaak uit met een mooi ingepakt cadeau en ben je fan van postcrossing? Ben je een planner en werk je graag met lijstjes? Dan ben of word je vast een fan van PaperPassion.

 

Bestellen

vanaf

€ 36
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek nu jouw voordelige toegangskaarten voor PaperPassion

Selecteer de datum en het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver vervolgens je gekochte tickets op de selfservicepagina van NS.

Neem je entreetickets mee naar PaperPassion. Je kunt de tickets op je telefoon laten zien of uitprinten. Laad je treinkaartjes in de NS-app of print ze uit.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 15 oktober en geldig tusssen 13 t/m 15 oktober 2023.

 • Het geprinte entreeticket lever je in bij de ingang van PaperPassion en is geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • De voucher is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Treinkaarten en vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Koepelhal Tilburg
Burgemeester Brokxlaan 2
5041 SB Tilburg
Website
PaperPassion
Hoe kom je er?

Vanaf station Tilburg is het 10 minuten lopen naar de Koepelhal in Tilburg.

Openingstijden
Dagelijks:
10.00 - 17.00 uur