Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Budget Zeker BTM abonnement

Voor bedrijven is er nu het voordelige Budget Zeker BTM (Bus, Tram en Metro) abonnement. Voor een vast bedrag per jaar met bus, tram en metro onderweg in heel Nederland.


Voordelig abonnement voor de NS-Business Card-houder

Hebben jij of jouw medewerkers een NS-Business Card met een Traject Vrij abonnement en reizen zij ook regelmatig met bus, tram of metro? Dan is het Budget Zeker BTM (Bus, Tram en Metro) abonnement een goede aanvulling. Voor een vast bedrag per jaar kunnen zij nu met 1 kaart gebruikmaken van bus, tram of metro bij alle vervoersbedrijven in heel Nederland.

Vast bedrag per jaar

Je koopt een tariefbundel voor een vast bedrag per jaar (ook wel gebruiks- of abonnementstrede genoemd). Zo weet jij precies wat je betaalt. Je hoeft nooit bij te betalen en jouw bedrijf krijgt geen losse bus-, tram- en metrotransacties gefactureerd. Het BudgetZeker BTM abonnnement is verkrijgbaar voor bedrijven.

3 tariefbundels

Budget Zeker BTM wordt verkocht in 3 tariefbundels. Small, Medium en Large, afhankelijk van het reisgedrag van uw medewerker. Met een prijsberekeningsmodule bereken je het woon-werkverkeer van de medewerkers en kies jij de best passende bundel. Bij de berekening wordt uitgegaan van 46 ‘reisweken’.

Zo koopt u een BTM abonnement

Neem eerst contact op met uw accountmanager van NS Zakelijk. Gezamenlijk bepaalt u of het BTM abonnement geschikt is en welke bundels u wilt aanschaffen. De accountmanager zorgt er voor dat het nieuwe abonnement in de overeenkomst wordt opgenomen. Daarna kunt u dit aanschaffen via Mijn NS Zakelijk als aanvulling op een Traject Vrij abonnement via ‘Abonnement wijzigen’.

Betaling

U ontvangt iedere maand 1 factuur met daarop het vaste maandbedrag van alle medewerkers samen. Als het verwachte reisgedrag afwijkt van het werkelijke reisgedrag, kan aan het einde van het contractjaar de tariefbundel worden aangepast. U krijgt inzicht in het reisgedrag en kunt beslissen of u het BudgetZeker BTM abonnement wilt aanpassen, ongewijzigd laten of beëindigen.

Beëindiging

Als u het afgenomen abonnement wilt wijzigen naar een goedkoper abonnement of wilt stopzetten, ontvangt u geld terug op dagbasis. Besluit u bijvoorbeeld na 300 dagen het abonnement stop te zetten, dan ontvangt u 65/365 van de abonnementskosten terug.