Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Hoe werkt het?

Op de betaalde terreinen kun je eenvoudig in- en uitrijden en betalen met je NS-Business Card. De parkeerkosten verschijnen achteraf op jouw NS-Business Card factuur. Let op: dit geldt alleen wanneer op je NS-Business Card de deur-tot-deurdienst 'P+R' actief is. Weet je het niet zeker? Check het in jouw Mijn NS Zakelijk account of vraag het na bij je werkgever.


Inrijden

  1. Rij tot de slagboom
  2. Bied uw NS-Business Card aan
  3. De slagboom gaat open en u kunt uw auto parkeren

Uitrijden

  1. Rij tot de slagboom
  2. Bied uw NS-Business Card, waarop de deur-tot-deurdienst 'P+R' actief is, aan. De treinreiskorting wordt automatisch berekend en het verschuldigde bedrag wordt gefactureerd*.
  3. De slagboom gaat open en u kunt uitrijden.

* Het tarief wordt automatisch verrekend op uw NS-Business Card factuur. Heeft u een NS-Business Card via uw werkgever en is afgestemd dat u zakelijk gebruik mag maken van de Q-Park P+R terreinen? Dan worden de kosten automatisch op de factuur van uw werkgever geplaatst. 

P+R parkeren

Treinreiskorting op parkeertarief

Reis je op dezelfde dag met uw NS-Business Card met de trein? Dan parkeer je je auto voordelig of zelfs gratis op betaalde P+R terreinen. Het speciale dagtarief is afhankelijk van de locatie, maar ligt altijd tussen de € 0 en € 8 per dag.

Let op: op dit moment is het enkel mogelijk om korting te ontvangen op uw parkeertarief als je reist met een OV-chipkaart. Het is (nog) niet mogelijk om e-tickets te scannen bij de parkeerapparatuur. Dit jaar wordt alle parkeerapparatuur geüpgraded om niet alleen OV-chipkaarten maar ook e-tickets te scannen. Vanaf dat is het wel mogelijk een e-ticket aan te bieden om reizigerskorting te berekenen.