Naar content

Hoofdnavigatie

Naar content

Hoofdnavigatie

Hoe werkt het?

Op de betaalde terreinen kunt u eenvoudig in- en uitrijden en betalen met uw NS-Business Card. De parkeerkosten verschijnen achteraf op uw NS-Business Card factuur. Let op: dit geldt alleen wanneer op uw NS-Business Card de deur-tot-deurdienst 'P+R' actief is. Weet u het niet zeker? Check het in uw Mijn NS Zakelijk account of vraag het na bij uw werkgever.


Inrijden

  1. Rij tot de slagboom
  2. Bied uw NS-Business Card aan
  3. De slagboom gaat open en u kunt uw auto parkeren

Uitrijden

  1. Rij tot de slagboom
  2. Bied uw NS-Business Card, waarop de deur-tot-deurdienst 'P+R' actief is, aan. De treinreiskorting wordt automatisch berekend en het verschuldigde bedrag wordt gefactureerd*.
  3. De slagboom gaat open en u kunt uitrijden.

* Het tarief wordt automatisch verrekend op uw NS-Business Card factuur. Heeft u een NS-Business Card via uw werkgever en is afgestemd dat u zakelijk gebruik mag maken van de Q-Park P+R terreinen? Dan worden de kosten automatisch op de factuur van uw werkgever geplaatst. 

P+R parkeren

Treinreiskorting op parkeertarief

Reist u op dezelfde dag met uw NS-Business Card met de trein? Dan parkeert u uw auto voordelig of zelfs gratis op betaalde P+R terreinen. Het speciale dagtarief is afhankelijk van de locatie, maar ligt altijd tussen de € 0 en € 8 per dag.

Let op: op dit moment is het enkel mogelijk om korting te ontvangen op uw parkeertarief als u reist met een OV-chipkaart. Het is (nog) niet mogelijk om e-tickets te scannen bij de parkeerapparatuur. Dit jaar wordt alle parkeerapparatuur geüpgraded om niet alleen OV-chipkaarten maar ook e-tickets te scannen. Vanaf dat is het wel mogelijk een e-ticket aan te bieden om reizigerskorting te berekenen.