Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Grote aantallen treinkaartjes

Heeft u treinkaarten nodig voor uw evenement of beurs die u kunt verstrekken aan uw klanten of bezoekers? Gaat u met een grote groep op reis? Via de NS Ticket Desk is het mogelijk om in 1 bestelling meerdere vervoerbewijzen tegelijk op factuur af te nemen.


Bestellen

Onderstaande vervoerbewijzen zijn als e-ticket en/of eenmalige chipkaarten leverbaar en worden zo snel mogelijk na ontvangst van betaling afgeleverd. De levertijd is ongeveer 10 werkdagen. Alle vervoerbewijzen zijn verkrijgbaar voor 2e klas of 1e klas.

Product Geldigheid
Dagretour, Enkele reis of Dagkaart geldig in de daluren Maandag tot en met vrijdag voor 6.30 uur, tussen 09.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur (reizen in ochtend- én middagspits uitgesloten). Zaterdag of zondag de hele dag geldig.
Dagretour, Enkele reis of Dagkaart geldig gedurende de hele week Alle dagen van de week geldig, ook in de spits
Railrunner (Dagkaart kind 4 t/m 11 jaar) Alle dagen van de week geldig. In de 1e klas onder begeleiding van een volwassene met een 1e klas vervoerbewijs. In de 2e klas reizen kinderen zelfstandig.

Voorwaarden

Voor NS-vervoerbewijzen gelden de volgende voorwaarden:

  • Verkoop is toegestaan, maar alleen aan bestaande klanten van uw bedrijf.
  • Kaartverkoop aan uw klanten tegen een hoger tarief dan waarvoor u de kaarten heeft ingekocht, is niet toegestaan.
  • Minimale afname voor zowel e-tickets als eenmalige chipkaarten is 200 stuks, de maximale ordergrootte is 20.000 stuks.
  • Retournering van ongebruikte vervoerbewijzen, zowel e-tickets als eenmalige chipkaarten, binnen het kalenderjaar is mogelijk tot 1 december van dat jaar. Er geldt een maximum van 10% (in stuks) van de totale order in dat kalenderjaar.
  • Let op: Retournering van eenmalige chipkaarten is alleen mogelijk in onaangebroken, gesealde bundels van 50 stuks.

Contact met NS Ticket Desk

Voor al uw vragen, prijsinformatie en bestellingen kunt u contact opnemen met de NS Ticket Desk. U bereikt de NS Ticket Desk telefonisch via 088 - 7780198 op maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 17.00 uur, of via e-mail.