Naar content

Hoofdnavigatie

Events

NS zakelijk organiseert diverse events over mobiliteit. En organiseren we ze niet, dan wonen we ze bij. Van grote events waar we als spreker staan tot workshops en masterclasses. We delen graag onze kennis, ervaringen en best practices over diverse mobiliteitsonderwerpen met u tijdens deze events. Bekijk de aankomende events en meld u aan, of bekijk vorige webinars.

Aankomende events

HRM in de Overheid

11 april 2019 

Het platform voor & door HR professionals, directie / bestuur en gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid.

NS mobiliteitsseminar 'Mobiliteitsgeluk'

9 mei 2019

Kostenbesparing, gebrek aan parkeergelegenheid en CO₂ reductie hebben invloed op de mobiliteitskeuzes die een organisatie maakt. Laat u inspireren!

Vorige events

Seminar ‘Duurzaam en Verantwoord Inkopen’

Duurzaam en verantwoord inkopen is niet alleen een trend, maar vraagt van u ook kennis en kunde. Laat u informeren en inspireren tijdens ons seminar ‘Duurzaam en verantwoord inkopen’.

Webinar 'Optimaal gebruikmaken van de NS-Business Card'

Kostenbesparing, gebrek aan parkeergelegenheid en CO₂ reductie hebben invloed op de mobiliteitskeuzes die een organisatie maakt. In dit webinar van NS Zakelijk vertellen onder andere Arcadis, Gemeente Apeldoorn en de Volksbank meer over hun mobiliteitsbeleid.