Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Events

NS zakelijk organiseert diverse events over mobiliteit. En organiseren we ze zélf niet, dan zijn we te gast. Van grote events waar één van onze sprekers staat, tot workshops en masterclasses voor bijvoorbeeld u en uw branchegenoten. We delen graag onze kennis, ervaringen en best practices over diverse mobiliteitsonderwerpen met u tijdens deze events. Bekijk de aankomende events en meld u aan, of bekijk vorige events of webinars.

Aankomende events

Vorige events

Masterclass 'Mobiliteit van Morgen'

Speciaal voor bedrijven uit Amsterdam gaan we kijken naar de toekomst van (hun) mobiliteit. Hiervoor hebben wij diverse sprekers uitgenodigd die ieder hun eigen visie op de mobiliteit van morgen zullen geven geven.

Mobiliteitsseminar 'Mobiliteitsgeluk'

Kostenbesparing, gebrek aan parkeergelegenheid en CO₂ reductie hebben invloed op de mobiliteitskeuzes die een organisatie maakt. Laat u inspireren door onder andere Hoogleraar Neuropsychologie Erik Scherder!

Seminar ‘Duurzaam en Verantwoord Inkopen’

Duurzaam en verantwoord inkopen is niet alleen een trend, maar vraagt van u ook kennis en kunde. Laat u informeren en inspireren tijdens ons seminar ‘Duurzaam en verantwoord inkopen’.

Webinar 'Optimaal gebruikmaken van de NS-Business Card'

Kostenbesparing, gebrek aan parkeergelegenheid en CO₂ reductie hebben invloed op de mobiliteitskeuzes die een organisatie maakt. In dit webinar van NS Zakelijk vertellen onder andere Arcadis, Gemeente Apeldoorn en de Volksbank meer over hun mobiliteitsbeleid.