Naar content

Hoofdnavigatie

Events

NS zakelijk organiseert diverse events over mobiliteit. En organiseren we ze niet, dan wonen we ze bij. Van grote events waar we als spreker staan tot workshops en masterclasses. We delen graag onze kennis, ervaringen en best practices over diverse mobiliteitsonderwerpen met u tijdens deze events. Bekijk de aankomende events en meld u aan, of bekijk vorige webinars.

Aankomende events

NS Mobility Masterclass retailbranche

18 april 2019 

Dé mobiliteitsworkshop voor retailers in Nederland. We kijken onder andere naar de huidige trends en ontwikkelingen binnen mobiliteit en naar best practices van andere retailers. Ontdek op een interactieve manier welke uitdagingen mobiliteit u en uw organisatie precies biedt.

NS Mobility Masterclass uitzendbranche

9 mei 2019

Ga het gesprek aan gaan met andere professionals in de uitzendbranche rondom mobiliteit binnen uw organisatie.

NS mobiliteitsseminar 'Mobiliteitsgeluk'

9 mei 2019

Kostenbesparing, gebrek aan parkeergelegenheid en CO₂ reductie hebben invloed op de mobiliteitskeuzes die een organisatie maakt. Laat u inspireren!

NS Mobility Masterclass overheid en non-profit

24 mei 2019

Ontdek op interactieve wijze op welke manieren uw organisatie met het mobiliteitsvraagstuk om kan gaan en de oplossingen die geboden kunnen worden aan uw medewerkers.

Vorige events

Seminar ‘Duurzaam en Verantwoord Inkopen’

Duurzaam en verantwoord inkopen is niet alleen een trend, maar vraagt van u ook kennis en kunde. Laat u informeren en inspireren tijdens ons seminar ‘Duurzaam en verantwoord inkopen’.

Webinar 'Optimaal gebruikmaken van de NS-Business Card'

Kostenbesparing, gebrek aan parkeergelegenheid en CO₂ reductie hebben invloed op de mobiliteitskeuzes die een organisatie maakt. In dit webinar van NS Zakelijk vertellen onder andere Arcadis, Gemeente Apeldoorn en de Volksbank meer over hun mobiliteitsbeleid.