Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Klantervaring ZZP'er Wesley
Als freelance software engineer werk ik voor verschillende grote bedrijven in Nederland. Ik merkte dat niet elk bedrijf even handig en goed te bereiken is met de auto. Daarom zocht ik naar één geschikte manier van vervoer. Ik reis privé met NS en daar ben ik tevreden over. Daarom vond ik het niet meer dan logisch om dit ook zakelijk te doen. ‘Never change a winning team’. 
Artikel
Leestijd: 1 minuten
Wat is je ervaring met het reizen met de NS-Business Card?
Wat ik fijn vind aan reizen met het openbaar vervoer is dat je niets moet. Je gaat zitten en je kan ontspannen of de werkdag alvast opstarten. Jouw keuze. Ook ben je tijdens je wandeling naar het station even in de buitenlucht. Je stapt niet van huis in de auto en weer een kantoorpand in.  
Ik ben blij met de NS-Business Card omdat alles makkelijk gaat. Ik kan goed mijn administratie bijhouden: alle gemaakte reizen zijn in één totaaloverzicht op de facturen terug te vinden. Daarnaast vind ik het ideaal dat je tot een kwartier na inchecken een upgrade naar 1e klas kan regelen in Mijn NS Zakelijk. Als ik in de NS-app zie dat het druk wordt in de trein, maak ik hier graag gebruik van. Zo kan ik rustig werken én goed gebruikmaken van mijn reistijd. Win-win! 
Mijn reisgedrag verandert continu. Dan werk ik in Amsterdam, dan in Den Haag of Utrecht. Verder werk ik meer thuis dan dat ik onderweg ben. De verdeling ligt nu op drie dagen thuis, twee dagen op kantoor. Juist dan is reizen met de NS-Business Card makkelijk. Je hoeft geen saldo op te laden en betaalt alleen voor de reizen die je maakt.  
Loading...
ZZP'er Wesley
Van welke diensten van de NS-Business Card maak je gebruik?
Ik gebruik mijn NS-Business Card voor treinreizen, maar stap ook over op bus, tram en metro. Het komt wel eens voor dat ik nog een stukje overbrug met de OV-fiets. Handig als een bedrijf midden in het centrum ligt.  
Ik vind het makkelijk dat je met één kaart elk vervoersmiddel kunt gebruiken. Waar ik ook werk, er is met de NS-Business Card altijd een mogelijkheid om ergens te komen. 
Het regelen van een upgrade naar 1e klas tot een kwartier na inchecken is ideaal. Zo kan ik tijdens drukte toch rustig werken in de trein én goed gebruikmaken van mijn reistijd.
Loading...
ZZP'er Wesley
Wesley van de Korput, Software engineerZZP'er
Loading...
Vrouwen station koffie
Benieuwd naar meer verhalen?
Lees meer klantervaringen
Ontdek de NS-Business Card