Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Expertgroep NS Zakelijk
De Expertgroep NS Zakelijk bestaat uit contactpersonen van bedrijven die hun medewerkers de NS-Business Card aanbieden. Als lid van de Expertgroep ontvang je een paar keer per jaar een enquête. Hiermee geef je feedback op onze communicatie-uitingen en (nieuwe) producten.
Loading...
Vrouw met laptop in de trein
Iets voor jou?
Hoe groter en veelzijdiger de Expertgroep is, hoe waardevoller de feedback. Ook jouw mening is dus zeer welkom. Dus, wil jij meedenken over de producten die NS Zakelijk ontwikkelt? En je mening geven over onze (online-)communicatie uitingen, zoals de website, e-mails en Mijn NS Zakelijk? Meld je dan vandaag nog aan.
Hoe meld je je aan voor de Expertgroep?
Stuur een mail naar info@nspanel.nl. Ook als je nog vragen hebt.
Wat kun je verwachten?
Als je interesse hebt, stellen wij eerst een aantal vragen over jou en jouw organisatie. Het invullen van deze eerste vragen duurt ongeveer 5 minuten.
Na het beantwoorden van de vragen, ontvang je een bevestigingsmail en ben je lid van onze Expertgroep. Je krijgt een persoonlijke pagina, om zelf je gegevens in te zien en te wijzigen. Zodra er een enquête is, ontvang je een uitnodiging. We geven hierbij telkens aan hoeveel tijd het je ongeveer kost.
Jij krijgt de resultaten van de enquêtes
Heb jij deelgenomen aan een enquête? Dan ontvang je via e-mail de resultaten als wij de enquête hebben afgerond.
Vragen over de Expertgroep NS Zakelijk?
Wij beantwoorden ze graag via info@nspanel.nl.