Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Klantervaring ZZP'er Malou
Hoi! Ik ben Malou te Wierik, mede-eigenaar van Buro Dertig. Een content- en communicatiebureau in de culturele en creatieve sector. Dit betekent dat we veel voor festivals en culturele instellingen werken. Wat ik concreet doe? Socialmedia-campagnes bedenken, webteksten schrijven, communicatieplannen maken, drukwerk ontwikkelen, veel presenteren op evenementen en natuurlijk werken aan mijn eigen bedrijf: Buro Dertig.
Artikel
Leestijd: 2 minuten
Wanneer heb je gekozen voor een NS-Business Card?
Na het afronden van mijn studie heb ik een NS Dal Voordeel abonnement aangeschaft. Toen ik begon met ondernemen ben ik al snel overgegaan op een NS-Business Card mét Dal abonnement.
De kaart is een aanrader voor elke ondernemer of ZZP’er. Ik maak in ieder geval wekelijks gebruik van de kaart. Het is ontzettend fijn om niet na te hoeven denken over of je wel of geen saldo op je OV kaart hebt staan. Als ondernemer in de culturele sector is het voor mij belangrijk om overal snel te komen: van Groningen tot Amsterdam en van Utrecht tot Den Haag. Met de NS-Business Card is het inchecken en gaan! Je kan met deze kaart namelijk niet alleen inchecken in de trein, bus, tram of metro, ook kan je gebruik maken van alle NS deur-tot-deurdiensten zoals de OV-fiets en Greenwheels.
Daarnaast ontvang je van de NS een factuur achteraf met een duidelijk overzicht van al je reizen. In de factuur is het bedrag al voor je uitgerekend inclusief en exclusief btw. Tevens zijn je abonnementskosten, treinreizen, deur-tot-deurdiensten zoals OV-fiets en al je bus, tram en metroreizen uitgesplitst. Tip: vergoedt je klant of opdrachtgever je reiskosten? Op Mijn NS Zakelijk kan je al je gemaakte reizen inclusief kosten inzien. Dit scheelt enorm veel uitzoekwerk en het voorkomt fouten.
Loading...
zzp-malou
Van welke diensten van de NS-Business Card maak je gebruik?
Als ik reis met de NS-Business Card dan maak ik voornamelijk gebruik van de trein en de OV-fiets. Het is zo fijn dat je gewoon naar je afspraak kan fietsen én flexibel bent: je kan weg wanneer je wilt. Bijkomend voordeel is dat je ook nog iets van de stad ziet en het is natuurlijk gezond! Als het slecht weer is, pak ik uiteraard weleens de tram, metro of bus.
Wat is je leukste ervaring tijdens het reizen met de NS-Business Card?
Een tijdje geleden was ik laat op de avond op station Amsterdam Centraal, omdat ik van een zakelijke afspraak kwam. Ik moest nog wat tijd overbruggen en besloot om bij de NS-piano te gaan staan. Een jongen speelde bekende melodieën. Mensen bleven staan om te luisteren, toeristen maakten foto’s of filmden hem met zijn mobiel. Opeens herkende ik het liedje dat hij speelde, ‘Alles is Liefde’. Spontaan liep ik naar hem toe en begon ik mee te zingen. We maakten samen muziek en daarna nam ik snel afscheid om de trein naar Utrecht te halen. Dit zijn de kleine dingen die het reizen met OV leuk maken. Een toevallige ontmoeting en oprecht contact.
Soms raak ik in gesprek met andere reizigers. Die gesprekken kunnen overal over gaan: over werk, een artikel in de krant, een bijzondere tentoonstelling, een boek of de reisbestemming. Het bijzondere aan de conversaties die ik heb tijdens het reizen met het OV is de vluchtigheid ervan of het abrupte einde als iemand uitstapt. Maar het is altijd zo waardevol om met mensen te praten die je absoluut niet kent en hun mening te horen of tips te krijgen. Dat maakt het reizen met de NS-Business Card leuk.
Het is voor mij belangrijk om overal snel te komen. Met de NS-Business Card is het inchecken en gaan. En je kan niet alleen inchecken in de trein, bus, tram of metro, ook kan je gebruikmaken van de OV-fiets en Greenwheels.
Loading...
Zzp'er Malou te Wierik
Malou te Wierik, Mede-eigenaar van Buro DertigZZP'er
Loading...
Vrouwen station koffie
Benieuwd naar meer verhalen?
Lees meer klantervaringen
Ontdek de NS-Business Card