Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Laat NS Zakelijk voor je werken
Bij organisaties speelt zakelijk reizen of mobiliteit een grote rol. Of dit nu is omdat je hierop kosten wilt besparen, te maken hebt met veel administratief werk, je je footprint wilt verminderen, of moet voldoen aan wet- en regelgeving. Als grootste mobiliteitsaanbieder van Nederland beschikt NS Zakelijk over alle kennis om met je mee te denken. Laat NS Zakelijk voor je werken. Iedere dag weer.  
Loading...
Header 1920x1080 RD
Wij krijgen al onze reiskosten op één factuur
Druk met declaraties en losse bonnetjes? Met de NS-Business Card ben je daarvan af. Alle reiskosten van alle collega's komen achteraf op één factuur. Iedere maand. Of zij nu met de trein, bus, tram, OV-fiets of deelauto reizen. NS Zakelijk is jouw partner voor alle reiskosten van alle collega's.  
Ontdek ook het gemak van de NS-Business Card en reizen op factuur. 
Ontdek het gemak
Loading...
Header 1920x1080 DD
Wij gebruiken de NS-Business Card voor al het vervoer
Met de NS-Business Card reizen je collega's van en naar hun bestemming. En dat doen zij met meer dan alleen de trein. Zo kunnen zij met de bus en tram reizen, de kaart gebruiken om te parkeren en daarna verdergaan op de OV-fiets. NS Zakelijk is jouw partner voor al je vervoer. 
Meer weten over het reizen met al het vervoer? 
Ontdek de mogelijkheden
Loading...
Header 1920x1080 DU
Wij zijn goed op weg met onze CO2-rapportage
Vanaf 1 juli 2024 moet je als organisatie met 100 of meer medewerkers zoveel mogelijk duurzaam reizen én alle kilometers registreren en jaarlijks rapporteren. NS Zakelijk is jouw partner om duurzaam vooruit te gaan.  
Goed op weg zijn met de CO2-rapportage, wil jij dat ook? 
Ontdek meer
Bestel NS-Business Card
De NS-Business Card is gratis en in slechts enkele stappen te bestellen. Wil je advies over je zakelijke mobiliteit, dan helpen onze mobiliteitsexperts je graag.
Bestel NS-Business Card
Ik wil mobiliteitsadvies
Loading...
Header 1920x1080 BC C