Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Jouw partner voor alle reiskosten van alle collega's
Druk met declaraties en losse bonnetjes... Wil je jouw tijd ook nuttiger besteden? Met de NS-Business Card komen alle reiskosten van alle collega's achteraf op één factuur. Iedere maand. Of zij nu met de trein, bus, tram, OV-fiets of deelauto reizen. Stap je ook in?
Bestel NS-Business Card
Loading...
Header 1920x1080 RD
Ontdek ook het gemak van de NS-Business Card
Zo zorgt de NS-Business Card ervoor dat jij en je collega's tijd nuttiger kunnen besteden:  
Nooit meer losse declaraties
Alle gemaakte reizen van collega's komen achteraf op een maandelijkse btw-factuur. Reizen zij niet, dan betaal je ook niet.
Minder administratief werk
Collega's hoeven niet meer voor te schieten en declareren. En daardoor hoeft finance of HR geen afzonderlijke reiskosten te verrekenen met het salaris.
Geen saldo laden
Je collega's hebben met de NS-Business Card toegang tot elk vervoermiddel. Zonder saldo te hoeven laden. Of zij nu kiezen voor de trein, bus, tram, OV-fiets, deelauto of P+R.
NS-Business Card bestellen
De NS-Business Card is gratis en in slechts enkele stappen te bestellen. Wil je advies over je zakelijke mobiliteit, dan helpen onze mobiliteitsexperts je graag.
Bestel NS-Business Card
Ik wil mobiliteitsadvies
Loading...
Header 1920x1080 BC C
Loading...
Header 1920x1080 DD
NS-Business Card voor al je vervoer
Je collega's gebruiken de NS-Business Card niet alleen voor de trein. Ze kunnen ook met de bus reizen, de kaart gebruiken om te parkeren en verdergaan op de OV-fiets.
Ontdek alle mogelijkheden
Loading...
Header 1920x1080 BC A
NS-Business Card bestellen
Alle reiskosten van alle collega's iedere maand op één factuur. Wel zo handig. Bestel gratis één of meer NS-Business Cards. Stap je ook in?
Bestel NS-Business Card