Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Bespaar meer met de NS-Business Card

Wilt u besparen op uw mobiliteits- en administratiekosten? En daarnaast kiezen voor een duurzame optie? Kies voor de oplossingen die NS Zakelijk u biedt. Benieuwd hoe en hoeveel uw bedrijf kan besparen? Laat uw gegevens achter en we bellen u terug voor een advies op maat.


De trein is tot 30% goedkoper

Reizen met de trein is goedkoper dan reizen met de auto. Uw organisatie bespaart hiermee tot wel 30% op elke zakelijke kilometer.

Reiskosten per vervoermiddel:

  • Trein: € 0,15 per kilometer (gemiddelde zakelijke reis*)
  • Auto: € 0,19 per kilometer
  • Leaseauto: € 0,49 per kilometer

Naast de lagere prijs per (zakelijke) kilometer kunnen uw medewerkers hun tijd ook effectief gebruiken in de trein. Het OV is hierdoor een aantrekkelijk alternatief voor de auto.

* Kosten voor reizen in de 2e klas in de spits € 0,20 per km. Reizen in de daluren € 0,12 per km.

Bespaar op tijd

Geen administratiekosten meer. Het gebruik van de NS-Business Card kan uw organisatie veel tijd en geld opleveren. Alle reiskosten brengen wij achteraf in rekening via een maandelijkse factuur op maat. Hierop staan de reizen gespecificeerd per medewerker, waardoor losse declaraties tot het verleden behoren. Omgerekend kost het verwerken van een declaratie, qua tijd, gemiddeld € 25. Al gauw een substantiële besparing dus, voor een organisatie!

Treintijd is extra tijd.  Moet u voor een afspraak in hartje Amsterdam zijn?  U kunt in de trein nog even rustig uw meeting voorbereiden of uw e-mails wegwerken. Zo komt u uitgerust en goed voorbereid bij uw afspraak aan.

Bespaar op CO2-uitstoot

Wist u dat reizen met de trein 100% CO2-neutraal is? Met NS-treinen reist u energiezuinig én met gebruik van groene energie naar uw zakelijke afspraak. Mooi meegenomen dus! En wilt u precies weten hoeveel CO2 u als organisatie nou bespaart? In Mijn NS Zakelijk vindt u de rapportages terug.

Meer weten?

De accountmanagers van NS Zakelijk adviseren u graag over de mogelijkheden om de mobiliteitskosten van uw organisatie te verlagen. Neem direct contact op met onze accountmanagers voor de mogelijkheden.