Naar content

Hoofdnavigatie

Kosten besparen

Wilt u besparen op uw mobiliteits- en administratiekosten? Kies voor de oplossingen die NS Zakelijk u biedt. Benieuwd hoeveel uw bedrijf kan besparen op mobiliteit? Laat uw gegevens achter en we bellen u terug voor een advies op maat.


De trein is tot 30% goedkoper

Reizen met de trein is goedkoper dan reizen met de auto. Uw organisatie bespaart hiermee tot wel 30% op elke zakelijke kilometer.

Reiskosten per vervoermiddel:

  • Trein: € 0,13 per kilometer (gemiddelde zakelijke reis*)
  • Auto: € 0,19 per kilometer
  • Leaseauto: € 0,49 per kilometer

Naast de lagere prijs per (zakelijke) kilometer kunnen uw medewerkers hun tijd ook effectief gebruiken in de trein. Het OV is hierdoor een aantrekkelijk alternatief voor de auto.

* Kosten voor reizen in de 2e klas in de spits € 0,19 per km. Reizen in de daluren € 0,11 per km.

Bespaar op administratiekosten

Het gebruik van de NS-Business Card kan uw organisatie veel tijd en geld opleveren. Alle reiskosten brengen wij achteraf in rekening via een maandelijkse factuur op maat. Hierop staan de reizen gespecificeerd per medewerker, waardoor losse declaraties tot het verleden behoren. Dit scheelt uw administratie én medewerkers veel tijd.

Omgerekend kost het verwerken van een declaratie, qua tijd, gemiddeld € 25. Voor een organisatie is dit al gauw een substantiële besparing.

Meer weten?

De accountmanagers van NS Zakelijk adviseren u graag over de mogelijkheden om de mobiliteitskosten van uw organisatie te verlagen. Neem direct contact op met onze accountmanagers voor de mogelijkheden.