Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

De NS-Business Card

Dé mobiliteitskaart voor ondernemend Nederland; de NS-Business Card. Of je nu zzp'er bent, voor een kleine organisatie werkt of voor een multinational. Reis jij weinig met het ov of juist veel? Voor elke situatie hebben we een passend abonnement; wel zo flexibel. Reis je niet, dan betaal je ook niet. Én gebruik de kaart niet alleen voor de trein, maar ook voor de bus, tram, metro, Greenwheels, taxi en meer.

Hoe werkt het precies?

De voordelen onder elkaar

  • De NS-Business Card is gratis; voeg eventueel een abonnement toe voor extra voordeel. Bijvoorbeeld wanneer u regelmatig buiten de spits reist, of op een vast traject.
  • Flexibel reizen: kies per dag hoe en waarmee u reist. Allemaal via één kaart.
  • U zit nergens aan vast en betaalt alleen wanneer u reist. Zet u geen abonnement op de kaart? Dan betaalt u ook geen abonnementskosten. Abonnementen zijn na de eerste maand dagelijks opzeg- en aanpasbaar.
  • Nooit meer declareren: wij factureren maandelijks achteraf aan de werkgever (of aan uzelf, als zzp'er). Of het nou om één of om honderden kaarten gaat. Saldo laden is niet meer nodig met de NS-Business Card.
  • inzicht en regie: via Mijn NS Zakelijk heeft u overzicht over alle gemaakte reizen en transacties. Ook kunt u hier rapportages uitdraaien, bijvoorbeeld om te bekijken hoeveel CO2 uw organisatie heeft bespaard.
Van deur tot deur

Voor elke rit het juiste vervoer

Met de NS-Business Card reizen jij en jouw medewerkers standaard met de trein, tram, bus en metro. Ook is het mogelijk om via Mijn NS Zakelijk te regelen van welke deur-tot-deurdiensten er per kaart gebruikgemaakt kan worden. 

  • Greenwheels. Een deelauto voor elke rit. Ook mogelijk met standplaats op uw eigen terrein
  • P+R parkeerterreinen. Speciaal tarief in combinatie met de trein bij P+R parkeerterreinen.
  • OV-fiets en fietsenstalling. Huur een OV-fiets of stal uw fiets in een bewaakte stalling.
  • Taxi. Reis op rekening met de taxi door heel Nederland
  • Internationaal treinreizen. Boek op rekening via uw NS-Business Card.

 

NS-Business Card + abonnement

De NS-Business Card is uit te breiden met diverse abonnementen om extra voordelig te reizen. Wil je jouw abonnement tussentijds wijzigen? Dat is geheel aan jou. Je regelt het eenvoudig in Mijn NS Zakelijk. Wijzigen, maar ook opzeggen, doe je na de eerste maand op dagbasis! Ontdek de voordelen per abonnement. 

Bekijk welk abonnement het beste bij u past via de NS Keuzehulp.