Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Voordelen NS-Business Card

De vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Duurzaam en efficiënt reizen, waar u zich ook nog fit bij voelt. Lijkt het u wat? Het zijn allemaal voordelen van de NS-Business Card. En laten we vooral het gemak niet vergeten!


Wat biedt de NS-Business Card?

  • Al het vervoer compleet geregeld met 1 kaart.
  • Geen abonnementskosten, u betaalt alleen voor gemaakte reizen.
  • Minder administratie: 1 kaart, geen declaraties, maandelijkse factuur op maat.
  • Online beheeromgeving in Mijn NS Zakelijk.
  • Abonnement toevoegen om voordeliger te reizen.

Gemak van 1 kaart

Reizen per trein, bus, tram en metro valt uiteraard onder openbaar vervoer. Met de deur-tot-deurdiensten is aanvullende vervoer ook goed geregeld. Zo kunnen u en uw medewerkers dagelijks reizen met het vervoersmiddel naar keuze. Ook Europese treinreizen boekt u gemakkelijk. 

Snel, gemakkelijk en vrij reizen 

Met 1 kaart combineert u verschillende vervoersmiddelen om uw bestemming te bereiken. Of die het best passen bij uw plannen, want misschien wilt u onderweg nog werken. Geen zorgen over saldo laden of bonnetjes: de gemaakte reizen betaalt u achteraf.

Duurzaam reizen

De kans is groot dat ook zich op het vlak van duurzaamheid inspant om de CO2-uitstoot te reduceren. Een groot deel hiervan (tot 65%!) wordt veroorzaakt door reizen. De trein rijdt energieneutraal. Zo helpt het openbaar vervoer u om uw carbon footprint te verminderen.

Kosten besparen

Aan de NS-Business Card zijn geen abonnementskosten verbonden. U betaalt alleen voor gemaakte ritten en gebruikte deur-tot-deurdiensten. Uit onderzoek is gebleken dat u met het openbaar vervoer op jaarbasis sowieso voordeliger uit bent.

Fit voelen

Hoe lekkerder u in uw vel zit, hoe beter u functioneert. En het openbaar vervoer helpt u daarbij. Aan het begin en het einde van uw rit loopt en fietst u moeiteloos al snel 30 minuten per dag. Bovendien ervaart u minder (file)stress dan automobilisten.