Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Voordelen NS-Business Card

De vrijheid om te gaan en staan waar jij wilt. Duurzaam en efficiënt reizen, waar jij je ook nog fit bij voelt. Lijkt het je wat? Het zijn allemaal voordelen van de NS-Business Card. En laten we vooral het gemak niet vergeten!


Wat biedt de NS-Business Card?

  • Al het vervoer compleet geregeld met 1 kaart.
  • Geen abonnementskosten: je betaalt alleen voor gemaakte reizen.
  • Minder administratie: 1 kaart, geen declaraties, maandelijkse factuur op maat.
  • Online beheeromgeving in Mijn NS Zakelijk.
  • Abonnement toevoegen om voordeliger te reizen.

Gemak van 1 kaart

Reizen per trein, bus, tram en metro valt uiteraard onder openbaar vervoer. Met de deur-tot-deurdiensten is aanvullende vervoer ook goed geregeld. Zo kunnen jij en jouw medewerkers dagelijks reizen met het vervoersmiddel naar keuze. Ook Europese treinreizen boek je gemakkelijk. 

Snel, gemakkelijk en vrij reizen 

Met 1 kaart combineert u verschillende vervoersmiddelen om uw bestemming te bereiken. Of die het best passen bij jouw plannen, want misschien wilt jij onderweg nog werken. Geen zorgen over saldo laden of bonnetjes: de gemaakte reizen betaal je achteraf.

Duurzaam reizen

De kans is groot dat ook zich op het vlak van duurzaamheid inspant om de CO2-uitstoot te reduceren. Een groot deel hiervan (tot 65%!) wordt veroorzaakt door reizen. De trein rijdt energieneutraal. Zo helpt het openbaar vervoer u om uw carbon footprint te verminderen.

Kosten besparen

Aan de NS-Business Card zijn geen abonnementskosten verbonden. Jebetaalt alleen voor gemaakte ritten en gebruikte deur-tot-deurdiensten. Uit onderzoek is gebleken dat je met het openbaar vervoer op jaarbasis sowieso voordeliger uit bent.

Fit voelen

Hoe lekkerder jij in jje vel zit, hoe beter je functioneert. En het openbaar vervoer helpt jou daarbij. Aan het begin en het einde van jouw rit loop en fiets jij moeiteloos al snel 30 minuten per dag. Bovendien ervaar je minder (file)stress dan automobilisten.