Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Samenreiskorting vernieuwd
Eén van de voordelen van een zakelijk abonnement is dat je maximaal 3 medereizigers met Samenreiskorting met je mee kunt laten reizen in de daluren en het weekend. Daarin verandert niets. Wat vanaf 19 februari wél verandert, is de manier waarop je Samenreiskorting regelt.  
Nieuw: voor Samenreiskorting is er een samenreiscode nodig. Deze koppel je aan jouw medereiziger, en dat is bij controle in de trein ook zichtbaar. We gaan hiermee misbruik van Samenreiskorting tegen wat zorgt voor minder discussie in de trein en dus een prettige treinreis voor onze reizigers en personeel.  
Loading...
Samenreiskorting vernieuwd
De samenreiscode 
Een samenreiscode koppelt jou als zakelijk abonnementhouder aan je medereiziger die met korting wilt meereizen. Jij deelt de code via Mijn NS Zakelijk of de NS-app, je medereiziger regelt daarmee de Samenreiskorting. 
Over Samenreiskorting 
Je kunt Samenreiskorting geven als je één van deze abonnementen hebt op je NS-Business Card: Dal Voordeel, Traject Vrij, Trein Vrij, OV Vrij, Traject op Maat. Of als je organisatie gebruikmaakt van het NS-Business Collectief.  
Dit moet je weten over Samenreiskorting:  
  • Geef per reis maximaal 3 medereizigers 40% korting in daluren + weekend.  
  • Korting voor medereizigers met NS Flex-abonnement of treinkaartje
  • Alleen geldig als je samen in dezelfde treincoupé reist.  
  • Te gebruiken tot 04.00 uur de volgende dag. 
Wil je meer weten over het geven en ontvangen van Samenreiskorting? Lees meer over Samenreiskorting.