Hoofdnavigatie

Naar content

Voor grootzakelijke bedrijven

De NS-Business Card is 1 kaart voor al het OV, Greenwheels, OV-fiets en nog veel meer. NS Zakelijk is uw mobiliteitspartner waarmee u het zakelijk reizen tegen de laagste kosten en op de meest eenvoudige en duurzame wijze regelt.  NS Zakelijk adviseert en biedt maatwerk met de NS-Business Card.

Advies nodig? We informeren u graag over de mogelijkheden.

NS is uw mobiliteitspartner voor zakelijk reizen

Kostenbesparing

Door te reizen per trein bespaart uw bedrijf tot 30% op mobiliteitskosten. NS Zakelijk biedt u hiervoor de ideale oplossing: NS-Business Card. Met de NS-Business Card en een aanvullend abonnement kiest u bovendien voor minder administratieve handelingen en budgetzekerheid. Lees meer over het besparen van kosten

Gemak

De NS-Business Card biedt gemak. Uw medewerkers kunnen kiezen met welke vervoermiddelen ze reizen. Reizen ze de ene keer met het openbaar vervoer (trein, bus, tram, metro), een andere keer gebruiken ze aanvullende deur-tot-deurdiensten. En u krijgt 1 overzichtelijke factuur achteraf en hoeft geen declaraties meer te verwerken.

Reistijd wordt werktijd

Uw medewerkers kunnen in de trein in alle rust werken. De treinen van NS zijn uitgerust met gratis wifi en in de 1e klas zijn in de meeste treinstellen stopcontacten om laptops en smartphones op te laden. De trein zorgt dus voor meer productieve en declarabele uren en een ontspannen reis.

Duurzaam reizen

Vervoer veroorzaakt ongemerkt een groot deel van de milieubelasting van een bedrijf. Wist u dat de trein per reiziger gemiddeld 75% minder CO2 uitstoot dan de auto? Als uw medewerkers vaker met de trein reizen, reduceert u dus de CO2-uitstoot van uw bedrijf.

Voordelen van de NS-Business Card

Voor de werkgever Voor de werknemer
Kostenbesparing door lage reiskosten en eenvoudige administratie Gemak, 1 kaart voor het gehele OV in Nederland zonder declaraties
Reizen per trein draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering Reistijd wordt werktijd
Aantrekkelijke werkgever door betere arbeidsvoorwaarden Keuze uit verschillende vervoermiddelen

Bestellen in Mijn NS Zakelijk

Een NS-Business Card en aanvullende abonnementen bestelt de NS-contactpersoon van uw bedrijf of de kaarthouder zelf. Dit hangt af van gemaakte afspraken.

NS-Business Collectief

Een nieuwe contractvorm: het hele jaar vrij reizen in de trein voor uw medewerkers voor een vast bedrag op maat. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Advies nodig? We informeren u graag over de mogelijkheden.