Hoofdnavigatie

Naar content

Voor ZZP’ers

Als ZZP’er bent u erg druk. De administratie komt vaak nog in de avonduren erbij. NS maakt het u daarom gemakkelijk. Met de NS-Business Card voor ZZP’ers heeft u het gemak van 1 kaart voor al uw treinreizen en overige diensten. En 1 overzichtelijke factuur achteraf.

Bestel nu de gratis 
NS-Business Card

Reis zoals u dat wilt

Voordelen van de NS-Business Card voor ZZP’ers

  • Reizen met 1 kaart in bus, tram, metro, OV-fiets en overige vervoermiddelen
  • Geen aanschafkosten, geen abonnementskosten
  • Achteraf betalen met 1 overzichtelijke factuur
  • Geen declaraties en makkelijk BTW terugvragen

Ontdek de vrijheid en het gemak van de NS-Business Card

Voor u als ZZP’er is elke dag anders. Omdat u regelmatig wisselt van opdrachtgever, verschillende werkplekken heeft of klanten bezoekt, bent u vaak onderweg. Werk- en privéleven lopen door elkaar heen. Het is voor u erg belangrijk om effectief met uw tijd om te gaan. Dus ook als u moet reizen voor uw werk, probeert u deze tijd zo goed mogelijk te besteden. Door onderweg werk voor te bereiden, of nou juist even een momentje voor uzelf te pakken.

Met de NS-Business Card heeft u de vrijheid om elke dag te reizen zoals u dat wilt. En de flexibiliteit om uw reistijd veel beter te benutten. Tel daarbij op dat uw administratie een stuk makkelijker wordt. U hoeft namelijk geen bonnetjes meer te bewaren of kilometers bij te houden, want u heeft altijd online inzicht in uw reiskosten. Zo gemakkelijk is reizen met de NS-Business Card!

De NS-Business Card is net zo flexibel als u

Reist u niet zo vaak? Dan heeft u genoeg aan een NS-Business Card zonder abonnement. Reist u regelmatig, dan is het vaak voordeliger om uw NS-Business Card aan te vullen met een van de 4 abonnementen: Dal, Traject Vrij, Trein Vrij en OV Vrij. Gaat u meer of minder reizen, dan kunt u uw abonnement altijd aanpassen of stopzetten.

Reis gemakkelijk van deur tot deur met de NS-Business Card

Onze klanten over de NS-Business Card