Dagje Leiden

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

  • Dagretour Leiden Centraal

  • IJswafel naar keuze bij IJscafé Danice (Leiden Centrum)

  • Te koop t/m 31 mei en geldig t/m 30 juni 2020

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Nu ons land te maken heeft met het coronavirus vinden wij het niet meer passend om mensen te stimuleren er een dagje op uit te gaan. Onze aanbiedingen zijn daarom tijdelijk niet verkrijgbaar in de Spoordeelwinkel. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer onze aanbiedingen weer verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en kun je er misschien geen gebruik van maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen rondom het coronavirus en onze aanbiedingen.

 

Proef de lente in de Sleutelstad

Beleef Leiden in het voorjaar! Deze prachtige, middeleeuwse stad heeft genoeg in huis om je een hele dag bezig te houden. Geniet van de herkenbare wirwar aan grachten en prachtige oude panden. Even toe aan een pauze in het lentezonnetje? Daar hebben wij ook aan gedacht: bij deze aanbieding zit een heerlijke ijswafel naar keuze bij IJscafé Danice in het centrum van de stad inbegrepen! Kies uit minstens 24 smaken van ambachtelijk Italiaans ijs, gemaakt van natuurlijke grondstoffen en vers fruit. Elk seizoen zijn er andere smaken te krijgen, dus laat je verrassen!

Bestellen

voor

€ 20

Tijdelijk niet beschikbaar

Boek nu jouw dagje uit

Ook een dagje naar het mooie Leiden? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print de voucher voor de ijswafel en laad je treinkaartjes in de NS-app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Meer inspiratie nodig? Bezoek één van de leuke cafés of winkels in de binnenstad. Check #nsfavourites voor meer tips!

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 31 mei en geldig t/m 30 juni 2020, m.u.v. Koningsdag (27 april 2020). Deze actie is alleen geldig op de locatie van IJscafe Danice in Leiden Centrum.

  • De voucher lever je in bij IJscafe Danice en is geldig op de dag dat je reist. Dranken zijn uitgesloten in deze aanbieding.

  • Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
IJscafé Danice
Hoogstraat 6
2312 JA Leiden
Website
IJscafé Danice
Hoe kom je er?

Vanaf treinstation Leiden Centraal is het ongeveer 10 minuten lopen naar IJscafé Danice.

Openingstijden
Maart
10.30 t/m 18.00 uur
Vanaf april
10.30 t/m 21.00 uur