Nieuwe deals

Ga er deze nazomer lekker op uit met de trein! Naar het Dolfinarium of Apenheul, het pretpark of een dagje de stad in om uitgebreid te winkelen en jezelf te verwennen. En waarom maak je er niet meteen een minivakantie naar je favoriete stad van!? Dit zijn de allernieuwste aanbiedingen van Spoordeelwinkel! Wat ga jij weer beleven?

Bijgewerkt op 06 september 2021


Uitgelicht


  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen


Bootje varen

Een boottochtje staat bijna gelijk aan vakantie: een fris briesje, relaxed tempo, koel drankje aan boord van de boot en natuurlijk een fantasticht uitzicht.

En of je nou naar het pittoreske Giethoorn gaat of de talloze grachten en bruggen van historisch Leiden vanaf het water ontdekt, een stedentripje met boottocht vergeet je niet snel. Natuurlijk duik je daarna nog even de stad in om van de winkels en restaurants te genieten. Riep er iemand ‘vakantie'?


Een dagje uit (of nachtje weg) naar de leukste steden

De winkels en terrassen zijn open en de Nederlandse steden bruisen weer. En om dat te vieren kun je nu weer voordelig op stedentrip naar onze favoriete steden. Met een hotelovernachting of iets lekkers erbij om extra te genieten van het dagje uit waar we allemaal zo naar uit hebben gekeken.

We hebben nu weer stedentrips en hotelovernachtingen naar de meeste grote steden, hieronder vind je onze allernieuwste aanbiedingen. Voor welke stedentrip kies jij?

Ga je winkelen in Haarlem, lekker struinen en cultuur snuiven in Utrecht of wandelen door de oude binnenstad van Amersfoort?


Ondersteboven betoverd

Krijg jij ook kriebels in je buik als je denkt aan een ritje in de achtbaan? We hebben weer een paar spannende pretparken voor je in de aanbieding.

Ga naar de Efteling en vervolg je ritje in klassieker Python met een vrije val in dive coaster Baron 1898. Nog wat te klein voor het grote werk? Max & Moritz is een achtbaan speciaal voor kinderen. En wat dacht je van Troy in Toverland? Dit is de langste en snelste houten achtbaan van de Benelux. Stap maar in en laat je gáááán!

Wat wordt jouw volgende rit?


Beestjes kijken!

Al vijftig jaar is Apenheul een favoriet van iedereen die van apen houdt. Omdat je eigenlijk nooit op ze uitgekeken raakt, maar vooral ook omdat je er een te gek dagje uit beleeft. Loop rond tussen wel 300 apen (soms zelfs naast je op straat) en beproef je eigen klimkunsten in een van de speeltuinen. 

In DierenPark Amersfoort kun je ook naar hartelust op ontdekkingstocht gaan. Klimmend, kruipend of zelfs varend, want er is een heuse expeditierivier!

Voor een indrukwekkende onderwaterwereld ga je natuurlijk naar Dolfinarium. Mooi én leerzaam, want in de dolfijnenvoorstelling Oceania kom je meer over de natuur en de schoonheid van de oceaan te weten.

Een fijne en verantwoorde treinreis

Alle zitplaatsen in de treinen mogen gebruikt worden. Een mondkapje blijft verplicht voor reizigers vanaf 13 jaar oud. We vragen je deze op te zetten bij het betreden van het stationsgebouw en zo weinig mogelijk aan te raken met je handen. Daarnaast vragen we je indien mogelijk verspreid te gaan zitten in de trein en ook tijdens het in- en uitstappen afstand te bewaren. Met de uitjes van Spoordeelwinkel reis je tijdens de daluren. Op deze momenten is het normaal gesproken relatief rustig in de trein.
Mondkapje vergeten? Je kunt er alsnog eentje aanschaffen bij diverse winkels op de stations en bij veel stationsautomaten. 

Treinreis aanmelden

Wil je inzicht in de verwachte drukte per trein? Meld jouw treinreis dan aan via de Treinwijzer in je NS-account. Hoe meer reizigers hun reis aanmelden, hoe nauwkeuriger de voorspelling. Zo zorgen we samen dat zoveel mogelijk reizigers verantwoord kunnen reizen. Het aanmelden van je reis is niet verplicht.