Nieuwe deals

Ga er deze winter op uit met de trein! Wat dacht je van een leuk event? Met onze stedentrips en hotelovernachtingen maak je van je uitje een minivakantie in eigen land. Dit zijn de allernieuwste aanbiedingen van Spoordeelwinkel! Waar ga jij naartoe?

Bijgewerkt op 01 december 2022


Uitgelicht


  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen


Onze nieuwste uitjes

Kom Kerst vieren in Magisch Maastricht! Het Vrijthof verandert de hele maand december in een fonkelende kerstmarkt. Proef van het lekkerste eten en drinken bij de diverse eetkraampjes en in het gezellige Grand Café of de Oostenrijkse Almhütte.

In één dag de wereld rond tijdens Vakantiebeurs! Doe nieuwe vakantie-inspiratie op en laat je informeren voor een komende reis. Verwacht een groot aanbod organisaties, hotels en bestemmingen die jou de perfecte vakantie kunnen aanbieden.

In de donkere wintermaanden december 2022 en januari 2023 wordt Amsterdam omgetoverd tot een prachtig openlucht lichtkunstmuseum voor de 11e editie van het Amsterdam Light Festival. Voor deze editie heeft het festival gekozen voor het thema Imagine Beyond. Met dit thema wil het festival je meenemen naar de wereld van de verbeelding.


Een dagje uit (of nachtje weg) naar de leukste steden

Niets zo leuk als op stedentrip in het voorjaar. Na een verfrissende wandeling langs gezellige winkels, plof je neer in een café voor een drankje en iets lekkers. Of ga je voor een hotelovernachting om de volgende dag verder te genieten van de sfeervolle straten? Hieronder vind je onze allernieuwste aanbiedingen. Voor welke stedentrip kies jij?

Een fijne en verantwoorde treinreis

Wanneer er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Treinreis aanmelden

Wil je inzicht in de verwachte drukte per trein? Meld jouw treinreis dan aan via de Reisplanner in de NS-app. Hoe meer reizigers hun reis aanmelden, hoe nauwkeuriger de voorspelling. Zo zorgen we samen dat zoveel mogelijk reizigers verantwoord kunnen reizen. Het aanmelden van je reis is niet verplicht.