Nieuwe deals

Ga er deze winter op uit met de trein! Wat dacht je van een leuk event? Met onze stedentrips en hotelovernachtingen maak je van je uitje een minivakantie in eigen land. Dit zijn de allernieuwste aanbiedingen van Spoordeelwinkel! Waar ga jij naartoe?

Bijgewerkt op 06 maart 2023


Uitgelicht


  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen


Onze nieuwste uitjes

Zie kunst tot leven komen in de Westergasfabriek in Amsterdam. Sinds 22 april 2022 heeft Fabrique des Lumières hier haar deuren geopend. Er wordt gebruik gemaakt van state-of-the-art technologie om exposities te creëren met een totaalervaring. Stap in een nieuwe wereld en beleef een ode aan twee Spaanse meesters.

Ervaar het grootste DIY-evenement van de Benelux! Van 14 t/m 16 april 2023 is het KreaDoe Lentefestival! Zodra je binnenstapt bij het Lentefestival ben je in een creatief, vrolijk, gezellig paradijs waar DIY centraal staat. Kom eindeloos shoppen, genieten van de creatiefste workshops en de nieuwste creatieve hobby’s staan centraal.

Tijdens de lente komt de Wereld van de Efteling nóg meer tot leven. Kom varen in de Gondoletta en vliegen in Vogel Rok. Spoel aan op het paradijselijke eiland Archipel en laat je betoveren door honderden fonteinen die dansen op muziek in de watershow Aquanura.


Een dagje uit (of nachtje weg) naar de leukste steden

Niets zo leuk als op stedentrip in het voorjaar. Na een verfrissende wandeling langs gezellige winkels, plof je neer in een café voor een drankje en iets lekkers. Of ga je voor een hotelovernachting om de volgende dag verder te genieten van de sfeervolle straten? Hieronder vind je onze allernieuwste aanbiedingen. Voor welke stedentrip kies jij?

Een fijne en verantwoorde treinreis

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.