Nieuwe deals

Ga er deze winter op uit met de trein! Met onze stedentrips en hotelovernachtingen maak je van je uitje een minivakantie in eigen land. Dit zijn de allernieuwste aanbiedingen van Spoordeelwinkel! Waar ga jij naartoe?

Bijgewerkt op 12 maart 2024


Uitgelicht


  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen


Onze nieuwste uitjes

Beleef het leukste dagje uit tussen de apen in Apenheul! In dit groene natuurpark vind je wel 32 soorten apen. Meer dan de helft van de 300 apen loopt zelfs los tussen de bezoekers. Spot jij ze allemaal?

Kom van 23 t/ 29 mei naar de Zomerweek bij het Haarlemmermeerse Bos en geniet samen van de start van de zomer! Dit jaar is het dubbel zoveel feest, want we vieren de Zomerweek samen met Libelle en Margriet. Dít maakt jullie dagje uit onvergetelijk!

Geniet van je vrije tijd om de adembenemende bloemenpracht te bewonderen in Keukenhof. Ontsnap aan de stress van alledag terwijl je langs oogverblindende rijen tulpen, narcissen, hyacinten en nog veel meer planten loopt. Geniet van maar liefst 15 kilometer aan wandelpaden op het terrein van 32 hectare.


Stedentrips met iets lekkers bij de Kiosk

Nieuw in Spoordeelwinkel zijn stedentrips i.c.m. iets lekkers bij de Kiosk. Trakteer jezelf tijdens je dagje weg op een wrap of flatbread en een frisdrank naar keuze. 

Bekijk hier alle stedentrips.

Een fijne en verantwoorde treinreis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: raadpleeg de drukte-indicator in de NS-app.