Nieuwe deals

Maak jij een rondvaart door Giethoorn of ontdek je Middelburg vanaf het water? Kom cultuur snuiven in Groningen of ga op avontuur in Burgers' Zoo. Voor een fijne dosis stadse fratsen nemen we je mee op stedentrip naar verrassende steden zoals Zwolle, Deventer, Eindhoven, Apeldoorn en meer – voor een dagje stad of nachtje weg. Hier zijn 12 goede redenen om er deze herfst opuit te trekken!

Bijgewerkt op 28 september 2020


Uitgelicht


 • Geen
  boekingskosten

 • Altijd de beste deal
  voor je dagje uit

 • In één keer online
  tickets en vervoer kopen


Binnenlandse stedentrips

Een rondvaart is er één in de categorie 'altijd leuk'. Ga mee naar Middelburg en ontdek de historische stad vanaf het water. Ook in Giethoorn is het heerlijk varen, langs pittoreske dorpsgezichten en schattige bruggetjes. Nog een paar tips voor stedentrips? Laat je inspireren in het Groninger Museum of in designhoofdstad Eindhoven, geniet van cultuur én natuur in Apeldoorn of ontdek Hanzesteden Zwolle en Deventer. En wat dacht je van de Brabantse gezelligheid van Breda of lekker outlet shoppen bij Batavia Stad in Lelystad? Dit zijn onze tips voor een stedentrip in eigen land.

En ben je al eens in Roermond geweest om te shoppen? Zo niet, dan wordt dat hoog tijd. Lekker winkelen (met korting!!) bij het grootste outlet center van de Benelux en Duitsland en daarna heerlijk het terras op aan de Roerkade of op een van de pleinen. 


Minivakantie in eigen land

Is een dagje stad je niet lang genoeg? Boek er dan een hotelovernachting bij! We hebben weer nieuwe hoteldeals, dus plan alvast je minibreak in eigen land. Dit zijn onze tips: 

 • Arnhem is dé modestad volgens kenners. Vooral in het Modekwartier kun je als fashionista je hart ophalen. Combineer het shoppen met een fijne picknick in een van de parken en je citytrip is compleet. 
 • Historische schatten liggen voor het oprapen in Amersfoort. En dat niet alleen, in de directe omgeving van de stad liggen prachtige landgoederen waar je kunt wandelen en fietsen. 
 • Liever moderne architectuur en design ontdekken? Ga dan naar Eindhoven en blijf lekker slapen om extra lang te genieten van de stad.
 • Genieten van echte Brabantse gezelligheid doe je als geen ander in Breda.

Toch liever een ander uitje? Elke twee weken heeft Spoordeelwinkel weer nieuwe aanbiedingen voor je. Bezoek onze pagina met alle uitjes voor een overzicht van alle actuele aanbiedingen.

Een fijne en verantwoorde treinreis

Sinds 1 juli mogen alle zitplaatsen in de treinen gebruikt worden. Een mondkapje blijft verplicht voor reizigers vanaf 13 jaar oud. We vragen je deze op te zetten vóór het instappen en zo weinig mogelijk aan te raken met je handen. Daarnaast vragen we je zoveel mogeiijk verspreid te gaan zitten in de trein en ook tijdens het in- en uitstappen afstand te bewaren. De groene stickers zijn een hulpmiddel om waar mogelijk afstand te bewaren in de coupé. Met de uitjes van Spoordeelwinkel reis je tijdens de daluren. Op deze momenten is het normaal gesproken relatief rustig in de trein.

Mondkapje vergeten? Je kunt er alsnog eentje aanschaffen bij diverse winkels op de stations en bij veel stationsautomaten.