Nieuwe deals

Eindelijk kunnen we er weer fijn opuit met de trein. Naar de dierentuin, het pretpark of een dagje de stad in om uitgebreid te winkelen en jezelf te verwennen. En waarom maak je er niet meteen een minivakantie naar je favoriete stad van!? Dit zijn de allernieuwste aanbiedingen van Spoordeelwinkel! Wat ga jij weer beleven?

Bijgewerkt op 31 mei 2021


Uitgelicht


  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen


Op stedentrip in Nederland

Eindelijk zijn ze er weer: onze hotelovernachtingen! We hebben een selectie leuke en verrassende steden in de aanbieding voor je. Laat je inspireren in designhoofdstad Eindhoven of modestad Arnhem, of ga op ontdekkingstocht door Nijmegen, Breda of Leeuwarden

Natuurlijk hebben we ook een nachtje weg naar de populaire steden Maastricht en Groningen voor je. 

Kies jouw favoriete bestemming en zie meteen welke hotels er op jouw datum beschikbaar zijn. Vervoer is natuurlijk inbegrepen – veel makkelijker kunnen we het niet maken. Veel plezier!


Ondersteboven betoverd

Wat is het lang geleden, dat laatste ritje in de achtbaan. Maar nu hoef je niet meer te wachten! Dus: wat wordt jouw volgende rit?

Walibi Holland's nieuwste achtbaan UNTAMED gaat wel vijf keer ondersteboven en gooit je alle kanten op. Nog iets te klein voor het grote werk? Ga naar Max & Moritz in de Efteling, een achtbaan speciaal voor kinderen. En wat dacht je van Troy in Toverland? Dit is de langste en snelste houten achtbaan van de Benelux. Stap maar in en laat je gáááán!


Winkelen én Nederland ontdekken

Winkeltje in, winkeltje uit, wat hebben we het gemist! En waar kun je die gemiste shopuurtjes nu beter inhalen dan in Roermond? In de grootste designer outlet van de Benelux winkel je voor weinig een nieuwe outfit bij elkaar en in de charmante binnenstad waan je jezelf bijna op vakantie.

Nog meer van het land zien? Maak dan eens onderweg van of naar je uitje een tussenstop bij een van de stations op je route en ontdek nog een andere plek!


Hallo giraffen!

Een dagje dierentuin is altijd een goed idee. Hoewel, dierentuin? In Burgers' Zoo en WILDLANDS Emmen zie je niet alleen de dieren, maar tref je ze ook nog eens in een zoveel mogelijk natuurlijke omgeving. Aan de hand van verschillende ecosystemen ontdek je de parken, de bewoners en hun thuis – van woestijn tot jungle of poolgebied. Of je met de kinderen op pad gaat of met vrienden over de savanne tuurt – hier kijk je je ogen uit.

Een fijne en verantwoorde treinreis

Alle zitplaatsen in de treinen mogen gebruikt worden. Een mondkapje blijft verplicht voor reizigers vanaf 13 jaar oud. We vragen je deze op te zetten bij het betreden van het stationsgebouw en zo weinig mogelijk aan te raken met je handen. Daarnaast vragen we je indien mogelijk verspreid te gaan zitten in de trein en ook tijdens het in- en uitstappen afstand te bewaren. Met de uitjes van Spoordeelwinkel reis je tijdens de daluren. Op deze momenten is het normaal gesproken relatief rustig in de trein.
Mondkapje vergeten? Je kunt er alsnog eentje aanschaffen bij diverse winkels op de stations en bij veel stationsautomaten. 

Treinreis aanmelden

Wil je inzicht in de verwachte drukte per trein? Meld jouw treinreis dan aan via de Treinwijzer in je NS-account. Hoe meer reizigers hun reis aanmelden, hoe nauwkeuriger de voorspelling. Zo zorgen we samen dat zoveel mogelijk reizigers verantwoord kunnen reizen. Het aanmelden van je reis is niet verplicht.