Nieuwe deals

Kun je ook niet wachten om er weer opuit te kunnen gaan? We houden je graag op de hoogte van onze nieuwste deals, zodra we weer van een (onbezorgd) dagje uit kunnen genieten. Tot die tijd geven we je alvast wat leuke tips voor als het weer kan

Bijgewerkt op 16 december 2020


Uitgelicht


 • Geen
  boekingskosten

 • Altijd de beste deal
  voor je dagje uit

 • In één keer online
  tickets en vervoer kopen


Binnenlandse stedentrips

Wil je de leukste steden van Nederland ontdekken? Laat je inspireren in designhoofdstad Eindhoven, geniet van cultuur én natuur in Apeldoorn of ontdek Hanzestad Deventer. En wat dacht je van outlet shoppen bij Batavia Stad in Lelystad? Dit zijn onze tips voor een stedentrip in eigen land.


Minivakantie in eigen land

Is een dagje stad je niet lang genoeg? Boek er dan een hotelovernachting bij! Onze hoteldeals zijn verlengd tot begin 2021, dus plan alvast je minibreak in eigen land. Dit zijn onze tips: 

 • Arnhem is dé modestad volgens kenners. Vooral in het Modekwartier kun je als fashionista je hart ophalen. Combineer het shoppen met een fijne picknick in een van de parken en je citytrip is compleet. 
 • Historische schatten liggen voor het oprapen in Amersfoort. En dat niet alleen, in de directe omgeving van de stad liggen prachtige landgoederen waar je kunt wandelen en fietsen. 
 • Liever moderne architectuur en design ontdekken? Ga dan naar Eindhoven en blijf lekker slapen om extra lang te genieten van de stad.

Toch liever een ander uitje? Elke twee weken heeft Spoordeelwinkel weer nieuwe aanbiedingen voor je. Bezoek onze pagina met alle uitjes voor een overzicht van alle actuele aanbiedingen.

Een fijne en verantwoorde treinreis

Sinds 1 juli mogen alle zitplaatsen in de treinen gebruikt worden. Een mondkapje blijft verplicht voor reizigers vanaf 13 jaar oud. We vragen je deze op te zetten bij het betreden van het stationsgebouw en zo weinig mogelijk aan te raken met je handen. Daarnaast vragen we je zoveel mogeiijk verspreid te gaan zitten in de trein en ook tijdens het in- en uitstappen afstand te bewaren. De groene stickers zijn een hulpmiddel om waar mogelijk afstand te bewaren in de coupé. Met de uitjes van Spoordeelwinkel reis je tijdens de daluren. Op deze momenten is het normaal gesproken relatief rustig in de trein.
Mondkapje vergeten? Je kunt er alsnog eentje aanschaffen bij diverse winkels op de stations en bij veel stationsautomaten. 

Treinreis aanmelden

Wil je inzicht in de verwachte drukte per trein? Meld jouw treinreis dan aan via de Treinwijzer in de NS-app. Hoe meer reizigers hun reis aanmelden, hoe nauwkeuriger de voorspelling. Zo zorgen we samen dat zoveel mogelijk reizigers verantwoord kunnen reizen. Het aanmelden van je reis is niet verplicht.