Nieuwe deals

Ga er dit voorjaar op uit met de trein! Wat dacht je van een dagje outlet shoppen en jezelf verwennen? Of ga je liever naar de dierentuin of het pretpark? Met onze hotelovernachtingen maak je van je uitje een minivakantie in eigen land. Dit zijn de allernieuwste aanbiedingen van Spoordeelwinkel! Waar ga jij naartoe?

Bijgewerkt op 23 juni 2022


Uitgelicht


  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen


Attracties en dierentuinen

In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed al sinds 1838 samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. Kom ook deze verhalen ontdekken en bezoek deze zomer ARTIS.

Zin in een betoverende dag voor jong en oud? Ga dan naar Toverland! De echte durfals mogen instappen in de sensationele achtbaan Fēnix. Deze wing coaster gaat maar liefst 3 keer over de kop!

Avontuur is dichterbij dan je denkt. In het Spoorwegmuseum in Utrecht raas je door de tijd in treinen die jij helemaal mag ontdekken. Er zijn veel spannende avonturen te beleven. Zoals De Vuurproef, de prijswinnende 4D-simulator waarin je zelf een trein bestuurt!


Een dagje uit (of nachtje weg) naar de leukste steden

Niets zo leuk als op stedentrip in het voorjaar. Na een verfrissende wandeling langs gezellige winkels, plof je neer in een café voor een drankje en iets lekkers. Of ga je voor een hotelovernachting om de volgende dag verder te genieten van de sfeervolle straten? Hieronder vind je onze allernieuwste aanbiedingen. Voor welke stedentrip kies jij?

Een fijne en verantwoorde treinreis

Wanneer er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Treinreis aanmelden

Wil je inzicht in de verwachte drukte per trein? Meld jouw treinreis dan aan via de Reisplanner in de NS-app. Hoe meer reizigers hun reis aanmelden, hoe nauwkeuriger de voorspelling. Zo zorgen we samen dat zoveel mogelijk reizigers verantwoord kunnen reizen. Het aanmelden van je reis is niet verplicht.