Nieuwe deals

Ga er deze zomer op uit met de trein! Wat dacht je van een leuk event? Na de zomer komen er volop leuke beurzen aan. Met onze stedentrips en hotelovernachtingen maak je van je uitje een minivakantie in eigen land. Dit zijn de allernieuwste aanbiedingen van Spoordeelwinkel! Waar ga jij naartoe?

Bijgewerkt op 01 september 2023


Uitgelicht


  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen


Onze nieuwste uitjes

Laat je inspireren op de Dutch Design Week. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Kom ook naar Eindhoven en geniet van negen dagen design.

Zijn jouw kinderen helemaal fan van Peppa Pig? Kom dan naar Peppa Pig World of Play in Leidschendam. De gethematiseerde speeltuin neemt peuters, kleuters, dreumesen en hun gezin mee in de kleurrijke wereld van Peppa en haar vriendjes.

Op zoek naar inspiratie voor jouw droomhuis? Kom dan naar de vt-wonen&design beurs! Hier vind je alles over het verbouwen, veranderen en verduurzamen van jouw huis. Dit is dé plek waar je de nieuwste woontrends en -merken ontdekt en experts het hemd van het lijf kunt vragen.


Een fijne en verantwoorde treinreis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: raadpleeg de drukte-indicator in de NS-app.