Nieuwe deals

Ga er deze winter op uit met de trein! Wat dacht je van een dagje de stad in om uitgebreid te winkelen en jezelf te verwennen. Of maak je er meteen een minivakantie van met een overnachting in een leuke Nederlandse stad? Dit zijn de allernieuwste aanbiedingen van Spoordeelwinkel! Wat ga jij weer beleven?

Bijgewerkt op 17 januari 2022


Uitgelicht


  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen


Een dagje uit (of nachtje weg) naar de leukste steden

Niets zo leuk als op stedentrip in het najaar. Na een verfrissende wandeling langs gezellige winkels, plof je neer in een café voor iets warms en lekkers erbij. Of ga je voor een hotelovernachting om de volgende dag verder te genieten van de sfeervolle straten? Hieronder vind je onze allernieuwste aanbiedingen. Voor welke stedentrip kies jij?

Ga je de internationale sfeer proeven en rondstruinen door Amsterdam, wordt het winkelen in Maastricht, of combineer je stad en natuur in Apeldoorn?


Beestjes kijken!

In ARTIS kom je deze winter alles te weten over hoe dieren zich warm houden als het koud is, luister je naar warme winterverhalen in het Planetarium en kom je helemaal in de kerststemming dankzij de lichtjes en kerstboom op de Papegaaienlaan. Kom naar ARTIS in hartje Amsterdam!

In DierenPark Amersfoort kun je naar hartelust op ontdekkingstocht gaan. Klimmend, kruipend of zelfs varend, want er is een heuse expeditierivier. Ga met het hele gezin op pad en ontdek dé dierentuin voor jonge avonturiers! En tijdens de kerstvakantie is het extra gezellig, dankzij de Warme Winterweken.

Maak een wereldreis in één dag in Wildlands in Emmen. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Vaar per boot door de jungle, maak kennis met de olifantenfamilie en klauter via touwbruggen hoog door de bomen tussen de apen. In de kerstvakantie mag je zelfs backstage in de dierenverblijven kijken!

Een fijne en verantwoorde treinreis

Niet vergeten: op het station, perron en in de trein is een mondkapje is verplicht voor reizigers vanaf 13 jaar oud. We vragen je deze op te zetten vóór het betreden van het station en zo weinig mogelijk aan te raken met je handen.

Daarnaast vragen we je indien mogelijk verspreid te gaan zitten in de trein en ook tijdens het in- en uitstappen afstand te bewaren. Met de uitjes van Spoordeelwinkel reis je tijdens de daluren. Op deze momenten is het normaal gesproken relatief rustig in de trein.

Mondkapje vergeten? Je kunt er alsnog eentje aanschaffen bij diverse winkels op de stations en bij veel stationsautomaten.

Treinreis aanmelden

Wil je inzicht in de verwachte drukte per trein? Meld jouw treinreis dan aan via de Treinwijzer in je NS-account. Hoe meer reizigers hun reis aanmelden, hoe nauwkeuriger de voorspelling. Zo zorgen we samen dat zoveel mogelijk reizigers verantwoord kunnen reizen. Het aanmelden van je reis is niet verplicht.