Nieuwe deals

Ga er deze winter op uit met de trein! Met onze stedentrips en hotelovernachtingen maak je van je uitje een minivakantie in eigen land. Dit zijn de allernieuwste aanbiedingen van Spoordeelwinkel! Waar ga jij naartoe?

Bijgewerkt op 22 februari 2024


Uitgelicht


  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen


Onze nieuwste uitjes

Geniet van je vrije tijd om de adembenemende bloemenpracht te bewonderen in Keukenhof. Ontsnap aan de stress van alledag terwijl je langs oogverblindende rijen tulpen, narcissen, hyacinten en nog veel meer planten loopt. Geniet van maar liefst 15 kilometer aan wandelpaden op het terrein van 32 hectare.

Weer eens lachen, zwijmelen en genieten? Goed nieuws! Na internationale successen is de musical Pretty Woman eindelijk te zien in Nederland. Gebaseerd op de iconische film uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Geniet van de glitter en glamour met als decor de straten van Hollywood in een verhaal vol romantiek en humor.


Stedentrips met iets lekkers bij de Kiosk

Nieuw in Spoordeelwinkel zijn stedentrips i.c.m. iets lekkers bij de Kiosk. Trakteer jezelf tijdens je dagje weg op een wrap of flatbread en een frisdrank naar keuze. 

Bekijk hier alle stedentrips.

Een fijne en verantwoorde treinreis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: raadpleeg de drukte-indicator in de NS-app.