Royal Christmas Fair

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden.

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

  • Dagretour naar Den Haag Centraal

  • Glühwein op de kerstmarkt

  • Te koop vanaf 28 november en geldig 12 t/m 23 december 2019

Beleef de kerst in romantisch Den Haag

Misschien wel de mooiste kerstmarkt van de Benelux: de Royal Christmas Fair aan het Lange Voorhout. Te midden van het koninklijke Noordeinde en het sfeervolle Hofkwartier kun je de Royal Christmas Fair bewonderen. Onder een sfeervolle hemel van tienduizenden LED-lichtjes flaneer je langs een van de vele vuurtjes en kerstkoortjes en -acteurs. Ook niet te missen: de enige échte Kerstman is ter plaatse én ruim 100 kersthuisjes met de mooiste producten. Tijdens die wandeling krijg je bovendien een heerlijke glühwein om de sfeer nóg beter te maken!

Voordelig naar de Royal Christmas Fair

Ook gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Laad je treinkaartjes in de NS-app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 23 december 2019. De vouchers zijn vanaf 12 december 2019 geldig.

  • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt met de treinkaartjes reizen met alle treinvervoerders in Nederland, behalve met Thalys. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Royal Christmas Fair
Lange Voorhout
2514 AB Den Haag
Website
Royal Christmas Fair
Hoe kom je er?

De Royal Christmas Fair ligt op loopafstand van Den Haag CS, de Haagse binnenstad, Paleis Noordeinde en de OV-haltes Spui, Kneuterdijk en Hofvijver. De RCF is ook goed bereikbaar vanaf treinstation Den Haag HS.

Openingstijden
Dagelijks (van 12 t/m 23 december)
12.00 - 21.00 uur
Maandag 23 december
12.00 - 20.00 uur