LEGO World

Laatste kans

Inbegrepen

 • Dagretour naar Utrecht Centraal

 • Voucher voor Entree LEGO World

 • Te koop t/m 24 oktober, geldig 18 t/m 24 oktober

Bouw, speel en bewonder

Van 18 t/m 24 oktober 2023 is LEGO World weer terug van weggeweest!. Het wordt grootser dan ooit tevoren, het is namelijk de 20ste verjaardag van LEGO World.

LEGO® NINJAGO®, LEGO DREAMZzz™, LEGO City & LEGO Friends, alle grote thema's staan in de spotlights dit jaar. 

Of je nu zin hebt in het bouwen met miljoenen LEGO steentjes, je uit wilt leven in games, de stormbaan wil overwinnen of een virtuele wereld wilt verkennen, alles kan. LEGO World is er voor iedereen! 

Dus, heb je zin om mee te doen aan het grootste LEGO-feest ter wereld? Dan is dit het uitje voor jou!
 

Bestellen

Kinderen

€ 31

Volwassenen € 49

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
 3. Verzilver je tickets op de website van LEGO om je bezoekdag te reserveren. Houd er rekening mee dat je treinticket geldig is in de daluren.
 4. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij gereserveerd hebt.
 5. Print de vouchers voor de trein en de tram uit. Het entreeticket en je reserveringsbewijs kun je ook vanaf je mobiel laten scannen.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Onze aanbieding is te koop t/m 24 oktober en is geldig 18 t/m 24 oktober 2023.

 • Reserveer na aankoop je gewenste bezoekdag op https://www.ticketmaster.nl/feature/lego-world/ns/. Neem het entreeticket en reserveringsbewijs mee tijdens het bezoek, geprint of op je mobiel.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon op de dag die je gekozen hebt, en is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • De voucher is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Treinkaarten en vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht Utrecht
Website
LEGO World
Hoe kom je er?

Vanaf Utrecht Centraal is het 5 minuten lopen naar Jaarbeurs

Openingstijden
Dagelijks
10.00 - 17.00 uur