Dagje Eindhoven of Den Bosch

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden.

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Stedentrips

Inbegrepen

  • Dagretour Eindhoven of Den Bosch

  • Tosti + drankje naar keuze

  • Te koop t/m 31 mei, geldig t/m 30 juni 2020

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Deze aanbieding is op dit moment niet te koop in de Spoordeelwinkel. Bekijk hier onze actuele deals of bezoek alvast onze pagina met virtuele uitjes om thuis te beleven. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer er weer nieuwe aanbiedingen verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en wil je weten hoe je er gebruik van kunt maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Voor informatie over maatregelen met betrekking tot het reizen met de trein bezoek je onze algemene servicepagina met coronamaatregelen.

 

Geniet van een tosti en drankje in Eindhoven of Den Bosch

Trek gekregen van het shoppen? Maak een tussenstop bij Toasted & Roasted voor een tosti en een drankje. Plof neer in de Chesterfield-bank of neem plaats aan een gezellig zitje. Je kunt kiezen uit één van de maar liefst 14 tosti's die op de kaart staan! Gemaakt van vers zuurdesembrood, en er is voor iedereen wat wils. Voor de vleesliefhebber: heb je trek in pittig gehakt of een tosti pulled pork? Of ga jij toch voor de vega met mozzarella, de vegan optie of die met zalm?

Deze aanbieding geldt voor Toasted & Roasted in Eindhoven of Den Bosch. Kijk voor inspiratie voor een dagje shoppen in één van beide steden op #nsfavourites.

Ook een voordelig dagje Eindhoven of Den Bosch doen?

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print de voucher voor Toasted & Roasted en je treinkaartjes. Of laad je treinkaartje in de NS-app!

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 31 mei en geldig t/m 30 juni 2020, m.u.v. Koningsdag (27 april 2020).

  • De geprinte voucher lever je in bij Toasted en Roasted in Den Bosch of Eindhoven en is geldig op de dag dat je reist.

  • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de aankoop niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en de entreevouchers niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Toasted & Roasted Den Bosch
Vughterstraat 8D
5211 GH 's-Hertogenbosch
Adres
Toasted & Roasted Eindhoven
Nieuwstraat 23
5611 DA Eindhoven
Website
Toasted en Roasted
Openingstijden en bereikbaarheid

Kijk voor actuele openingstijden van de filialen in Eindhoven en Den Bosch op de website van Toasted en Roasted. Vanaf Eindhoven Centraal is het 5 minuten lopen naar Toasted en Roasted. Het filiaal in Den Bosch ligt op 10 minuten lopen van treinstation 's-Hertogenbosch.