Toverland

Inbegrepen

 • Dagretour Horst-Sevenum + bus

 • Entree Toverland

 • Te koop t/m 31 augustus en geldig t/m 30 september 2024.

Beleef een magische dag in Toverland

Stap binnen in een wereld vol magie en geniet samen van 40 attracties en shows voor jong en oud. Ontdek de 4 nieuwe attracties in Avalon! Leer vliegen in Merlijns vliegschool Pixarus. Je bepaalt zelf hoe vaak je over de kop gaat! Ben jij een echte drakenspotter? Betreed dan Dragonwatch, een vrijevaltoren voor de hele familie. In Toverland wisselen sensationele achtbanen, vrolijke familieattracties en klimtoestellen elkaar af. Vlieg mee onder de vleugels van de spectaculaire wing coaster Fēnix. Kom tot rust in bootjesattractie Merlin’s Quest of Stap in Troy: de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux. Waterratten kunnen zich uitleven met een spannend wildwateravontuur in de kolkende Djengu River.

Aanschouw t/m 25 augustus de spetterende parkshow Aqua Bellatores: een spektakel vol stunts en indrukwekkende watereffecten, waaronder een vloedgolf van maar liefst 10.000 liter water. In Toverland beleeft iedereen gegarandeerd een betoverende dag.

Geniet extra lang van je favoriete attracties tijdens Summer Feelings
Van 6 juli t/m 25 augustus is Toverland extra lang geopend! Geniet tijdens Summer Feelings van magisch straatentertainment, muzikale acts, avontuurlijke shows en bijzondere lekkernijen. Proef de zomerse sfeer en geniet extra lang van je favoriete attracties.

Bestellen

p.p. vanaf

€ 52,50

Kinderen 4 t/m 11 jaar € 41

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
 2. Kies je vertrekstation, selecteer het aantal tickets dat je wil hebben, kies een datum, vul je gegevens in en reken af.
 3. Let op: Reserveer je dag van bezoek op de website van Toverland door je naam en e-mailadres in te vullen en de gewenste bezoekdag te reserveren. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren.
 4. Na reservering ontvang je een reserveringsbevestiging. Neem deze samen met je oorspronkelijke entreetickets uitgeprint mee tijdens je bezoek. Print ook je trein- en bustickets uit.
 5. Bezoek voor je afreist de website van Toverland voor de meest actuele informatie.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 augustus en geldig t/m 30 september 2024.

 • Na aankoop reserveer je je gewenste bezoekdag op tickets.toverland.com/reserveren. Je ontvangt vervolgens een reserveringsbevestiging. Neem deze mee, samen met je entreeticket.

 • Het entreeticket en de reserveringsbevestiging toon je bij de ingang van Attractiepark Toverland. Deze zijn geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het entreeticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.

 • Het treinkaartje en het entreeticket zijn niet inwisselbaar voor geld of voor een ticket in een ander seizoen.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Het entreeticket is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Attractiepark Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
Website
Attractiepark Toverland
Hoe kom je er?

Vanaf Station Horst-Sevenum rijdt dagelijks een pendelbus naar Attractiepark Toverland.

Openingstijden
Dagelijks geopend vanaf
10.00 uur
Bekijk de actuele openingstijden op www.toverland.com/openingstijden