Toverland

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

  • Dagretour Horst-Sevenum + bus

  • Entree Toverland

  • Te koop en geldig t/m 30 juni 2020

Beleef een magische dag in Toverland

Zin in een betoverende dag voor jong en oud? Ga dan naar Toverland! De echte durfals mogen instappen in de sensationele achtbaan Fenix. Deze wing coaster gaat maar liefst 3 keer over de kop! Naast Fenix zijn er nog vier spectaculaire achtbanen te vinden in Toverland, waaronder Troy; de hoogste, langste en snelste houten achtbaan van de Benelux! Of ben je een echte waterrat? Trotseer dan het woeste water van de kolkende wildwaterbaan Djengu River. In Expedition Zork doemt ineens een gigantische waterval op van maar liefst 15 meter hoogte! Houd je goed vast in de boomstam en maak je klaar voor een geweldige duik.

Zelf toveren

Ook de allerkleinsten beleven een betoverende dag! Geniet samen van de bootjesattractie Merlin’s Quest, en in Port Laguna kun je met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren. Hoe leuk is dat!

Bestellen

voor

€ 37

Tijdelijk niet beschikbaar

Kinderen € 24

Voordelig naar Attractiepark Toverland

Gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal entreetickets dat je wil hebben. Je entreetickets voor Attractiepark Toverland kunnen gescand worden. Let op: print wel je kaartjes voor de trein en bus uit!

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 30 juni 2020, m.u.v. Koningsdag (27 april 2020).

  • Het entreeticket scan je bij de ingang van Attractiepark Toverland en is geldig op de dag dat je reist. Let op: print de kaartjes voor de trein en bus uit!

  • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

  • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Attractiepark Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
Website
Attractiepark Toverland
Hoe kom je er?

Vanaf Station Horst-Sevenum rijdt dagelijks een pendelbus naar Attractiepark Toverland.

Openingstijden
Dagelijks
10.00 t/m 18.00 uur
Bekijk de website voor actuele openingstijden