Toverland

Inbegrepen

 • Dagretour Horst-Sevenum + bus

 • Entree Toverland

 • Te koop t/m 4 september en geldig t/m 6 november 2022.

Beleef een magische dag in Toverland

Zin in een betoverende dag voor jong en oud? Ga dan naar Toverland! De echte durfals mogen instappen in de sensationele achtbaan Fēnix. Deze wing coaster gaat maar liefst 3 keer over de kop! Naast Fēnix zijn er nog vier spectaculaire achtbanen te vinden in Toverland, waaronder Troy; de hoogste, langste en snelste houten achtbaan van de Benelux! Of ben je een echte waterrat? Trotseer dan het woeste water van de kolkende wildwaterbaan Djengu River. In Expedition Zork doemt ineens een gigantische waterval op van maar liefst 15 meter hoog! Houd je goed vast in de boomstam en maak je klaar voor een geweldige duik.

Nog iets te jong voor spannende attracties? Ook de allerkleinsten beleven een betoverende dag in Toverland! Geniet samen van de bootjesattractie Merlin’s Quest en in Port Laguna kun je met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren. 

Spetterende duikshow

Kom je voor 4 september naar Toverland, dan kun je ook nog eens genieten van de spectaculaire duikshow The Battle of Port Laguna. Deze spectaculaire show speelt zich af op een aangespoeld schip, waar een strijd tussen goed en kwaad leidt tot een dodemansduik van wel 25 meter. Dit wil je niet missen!

Bestellen

Vanaf

€ 47

Kinderen € 27

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Houd er rekening mee dat je na aankoop eerst de gewenste bezoekdag moet reserveren op de website van Toverland, voordat je de reisdag voor je treinkaartje selecteert. Zonder reservering is het entreeticket nog niet geldig. Hieronder lees je hoe je de aanbieding boekt en de bezoekdag reserveert.

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Download de voucher voor het entreeticket, maar verzilver de treinkaartjes nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Reserveer je dag van bezoek op de website van Toverland door je naam en e-mailadres in te vullen en de gewenste bezoekdag te reserveren. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren. 
 4. Na reservering ontvang je een reserveringsbevestiging, neem deze samen met je oorspronkelijke entreetickets mee tijdens je bezoek. 
 5. Verzilver je gekochte treinkaartjes op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 6. Bezoek voor je afreist de website van Toverland voor de meest actuele informatie.

Let op: je busticket moet je uitgeprint laten zien!

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Wanneer er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 4 september en geldig t/m 6 november 2022.

 • Na aankoop reserveer je je gewenste bezoekdag op www.tickets.toverland.com/reserveren. Je ontvangt vervolgens een reserveringsbevestiging. Neem deze mee, samen met je entreeticket. 

 • Het entreeticket en de reserveringsbevestiging toon je bij de ingang van Attractiepark Toverland. Deze zijn geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Attractiepark Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
Website
Attractiepark Toverland
Hoe kom je er?

Vanaf Station Horst-Sevenum rijdt dagelijks een pendelbus naar Attractiepark Toverland.

Openingstijden
Dagelijks geopend vanaf
10.00 uur
Bekijk de actuele openingstijden op www.toverland.com/openingstijden