Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Inbegrepen

 • Dagretour naar Utrecht Centraal

 • Voucher voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

 • Te koop t/m 9 oktober, geldig 5 t/m 9 oktober 2022

Kampeerliefhebbers opgelet!

Zet het alvast in je agenda; het grootste kampeerevent van Nederland staat weer voor de deur! Van 5 t/m 9 oktober staat de Jaarbeurs bol van de nieuwste snufjes op kampeergebied tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Je ontdek er de nieuwste modellen caravans, camper(van)s, vouwwagens, (voor- en dak) tenten en allerlei gadgets en accessoires. Maar dit jaar gaat het verder! Je wordt helemaal ondergedompeld in alles wat jouw kampeervakantie nét iets leuker maakt. Wat dacht je van lekker eten en live muziek? Een feest voor iedere kampeerliefhebber! Spijker je kennis bij en laat je voorlichten over waar je op moet letten bij de aankoop van een camper of wat te doen bij pech. Doe mee aan survival workshops, leer de mooiste vakantiefoto’s maken met je smartphone of waag een rondje op het fietsparcours met een ultra lichte (e-)vouwfiets of -step. De kids vermaken zich op het kidsplein met ouderwetse kampeerspelletjes of de klimwand of duiken de photobooth in voor de leukste kiekjes.

Bestellen

Vanaf

€ 37
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je entreeticket

1. Ga naar: www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl/nstickets;

2. Klik op de link: verzilver hier je NS combideal;

3. Selecteer je dag;

4. Vul bij stap 2 je NS vouchercode in onder 'Korting';

Let op: dit proces werkt per voucher. Je kunt dus niet meerdere tickets in één keer bestellen.

5. Je ontvangt je entreeticket per mail, neem deze mee op je telefoon of print het ticket uit. De treinkaartjes laad je in de NS-app, uitprinten mag ook. 

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Wanneer er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 9 oktober en 1 dag geldig tijdens de periode van 5 t/m 9 oktober 2022.

 • De vouchercode is niet je entreeticket. Wissel de vouchercode om voor een entreeticket via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl/nstickets. Het entreeticket wordt gescand bij Jaarbeurs Utrecht en is geldig op de dag van je reservering.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Treinkaarten en vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Website
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Hoe kom je er?

Vanaf Utrecht Centraal is het 5 minuten lopen naar Jaarbeurs.

Openingstijden
Dagelijks
10.00 - 17.00 uur