Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

  • Dagretour naar Utrecht Centraal

  • Entree Kampeer & Caravan Jaarbeurs

  • Te koop t/m 10 oktober, geldig 6 t/m 10 oktober 2021

Kampeerliefhebbers opgelet!

Wil jij weten wat de laatste trends zijn op kampeergebied? En ben je benieuwd naar de nieuwste modellen caravans, campers, vouwwagens en (voor)tenten? Kom dan van 6 t/m 10 oktober naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Daar vind je alles onder één dak. Maak een proefrit in de nieuwste campermodellen, doe een beddentest in caravans, probeer de nieuwste e-bikes en recreatiefietsen uit en krijg een voorproefje van echt avontuurlijk kamperen. En misschien ga jij wel met die leuke prijs naar huis? Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs plan je jouw volgende kampeertrip tot in de puntjes!

Voordelig naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs en print de treinkaartjes en de entreetickets. Je treinkaartjes kun je ook op je telefoon laden in de NS-app.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Wil je ook gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en print de entreetickets voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs en de treinkaartjes. Je treinkaartjes kun je ook op je telefoon laden in de NS-app.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 10 oktober en 1 dag geldig tijdens de periode van 6 t/m 10 oktober 2021.

  • Het geprinte entreeticket scan je in bij de ingang van Jaarbeurs en is geldig op de dag dat je reist.

  • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

  • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag tot 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt met de kaartjes reizen met alle treinvervoerders in Nederland , behalve met Thalys en Eurostar. Reis je met de IC direct of ICE dan betaal je vooraf een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Website
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Hoe kom je er?

Vanaf Utrecht Centraal is het 5 minuten lopen naar Jaarbeurs.

Openingstijden
Dagelijks
10.00 - 17.00 uur