Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Jouw partner om duurzaam vooruit te gaan
Reizen met de trein en ander openbaar vervoer, ideaal voor die mailtjes waar je maar niet aan toekwam. Maar ook duurzaam én handig voor de CO2-rapportage van je organisatie. Vanaf 1 juli 2024 moet je als organisatie met 100 of meer medewerkers zoveel mogelijk duurzaam reizen én alle kilometers registreren en rapporteren. Ingewikkeld? Nee, NS Zakelijk helpt je. Stap je ook in? 
Loading...
Header 1920x1080 DU
Zo helpt NS Zakelijk je met de CO2-rapportage
NS Zakelijk is jouw partner om duurzaam vooruit te gaan. We helpen je om als organisatie duurzamer te reizen en aan wet- en regelgeving te voldoen. Zonder het moeilijk te maken. Goed op weg zijn met de CO2-rapportage, wil jij dat ook? Ontdek dan onze NS-Business Card en mobiliteitsplatform NS Go.  
Loading...
Header 1920x1080 BC C
NS-Business Card als mobiliteitskaart
Met de NS-Business Card reizen je collega's met duurzame vervoermiddelen van en naar hun bestemming. Alle reiskosten van al die collega's komen op één factuur. Iedere maand.
Wij regelen voor jou een rapportage met daarin alle woon-werk en zakelijke kilometers met de NS-Business Card. Handig voor de CO2-rapportageplicht. 
Bestel NS-Business Card
Loading...
Header 1920x1080 RD
Mobiliteitsplatform NS Go
We combineren het reizen met de NS-Business Card met onder andere kilometerregistratie op een platform. Alle reizen die je collega's maken met onze kaart, maar ook de reizen met de eigen auto en fiets, komen automatisch in NS Go. NS Go maakt hiervan een rapportage die direct voldoet aan de CO2-rapportageplicht. Je hoeft dus alleen nog de rapportage te delen, meer niet.  
Ik wil contact over NS Go
Gratis whitepaper CO2-rapportageplicht
Organisaties met 100 of meer medewerkers moeten vanaf 1 juli 2024 woon-werk en zakelijke kilometers registreren en jaarlijks rapporteren. In die registratie is een splitsing nodig in vervoermiddelen en brandstoftypes. Meer weten over de CO2-rapportageplicht en wat je hiervoor moet doen?
Download gratis whitepaper
Loading...
Header 1920x1080 EXTRA A