Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

NS-Business Collectief

Kies voor zorgeloze mobiliteit met een voordelig en flexibel tarief. Voor je hele organisatie. Lees op deze pagina hoe het werkt en wat de voordelen zijn.


Hoe werkt het? 

Je sluit een collectief contract af voor je hele organisatie, waarmee je werknemers onbeperkt vrij kunnen reizen met de trein óf in het gehele ov. Ze gebruiken hiervoor de (gratis) NS-Business Card.

Het tarief voor het NS-Business Collectief is gebaseerd op het recente reisgedrag van je werknemers. Verandert dit, bijvoorbeeld door meer of minder thuiswerken? Geen probleem. Het tarief wordt per kwartaal herijkt en volgt daarmee het reisgedrag.

Wil je het NS-Business Collectief voor jouw organisatie afsluiten? Dan kan dit al vanaf 30 werknemers.

Waarom kiezen voor het NS-Business Collectief?

  • Flexibel: je werknemers reizen onbeperkt met de trein óf het gehele ov; zowel zakelijk, woon-werk als privé.
  • Voordelig: een gunstig contract voor je hele organisatie, waarmee je werknemers onbeperkt vrij kunnen reizen. 
  • Overzichtelijk: het tarief wordt elk kwartaal herijkt op basis van het werkelijke reisgedrag van je werknemers. 
  • Eenvoudig: minimale administratie en geen gedoe meer met declaraties. Wel zo fijn! Alle reizen worden gemaakt met de NS-Business Card. 
  • Duurzaam: het NS-Business Collectief past in elk duurzaam mobiliteitsbeleid. Reizen met de trein is volledig uitstootvrij.

> Wist je dat je met de NS-Business Card ook gebruik kunt maken van diensten zoals OV-fiets, Greenwheels en P+R Parkeren? 

Word ook een gewaardeerde werkgever

Werknemers vinden vrijheid in hun werkweek belangrijk. Met het NS-Business Collectief geef je ze de bewegingsruimte om mobiliteit op hún manier in te richten. 93% van de werknemers geeft aan méér tevreden te zijn over de werkgever, wanneer het NS-Business Collectief wordt aangeboden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem eenvoudig contact met ons op om erachter te komen op welke manier het NS-Business Collectief binnen jouw organisatie kan worden ingezet. 

> E-mail (salessupport@ns.nl)

 

Wat onze klanten zeggen

“Wat ik waardeer is de flexibiliteit van het nieuwe NS-Business Collectief. Er wordt rekening gehouden met schommelingen in reisgedrag. Onmisbaar in deze tijd!”

Hans Bijl - HR Manager Reward & Labour Relations, VodafoneZiggo