Uitjes in de zomervakantie

Tips voor een leuk dagje weg
  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen

Samen genieten in de zomervakantie

Heb jij ook de zomer in je bol? Lekker genieten van het mooie weer, ijsjes eten en natuurlijk samen met de kinderen op stap in de zomervakantie! Wij hebben de leukste zomerse uitjes voor je op een rij gezet.

Vakantie is ontspannen. Dus geen files, zoeken naar een parkeerplek of jengelende kinderen op de achterbank. Ga met de trein! Alle uitjes van Spoordeelwinkel komen met een Dagretour. Zo reis je comfortabel en ontspannen naar je bestemming. De voorpret begint al in de trein!

De leukste dagjes uit in Nederland

Ga je op pad met het hele gezin, met de kleinkinderen of wordt het een moeder-dochter of vader-zoon-dagje? We hebben een selectie gemaakt van dagtrips waarmee je alle kanten op kan! Ook als het even niet zo'n mooi weer is.

Bij de zomer hoort natuurlijk waterpret! Pak de trein naar de kust en geniet van zee, zon en strand in Zandvoort of in Scheveningen. Bij deze combideals is ook een lekker ontbijtje inbegrepen. Is het even niet zo'n mooi weer of hou je niet zo van zand, dan is waterpretpark Aqua Mundo in Zandvoort een spetterend uitje. En wat denk je van Dolfinarium Harderwijk? Hét ultieme familie-uitje!

Ook leuk om met het hele gezin te doen, is een dagje pretpark. Wat denk je van de 'gouwe ouwe' Efteling? Het pretpark is tot en met 31 augustus extra lang open: van 10.00 tot 20.00 uur. Op vrijdagen en zaterdagen is het Negen Pleinen Festijn en ben je zelfs tot 23.00 uur welkom! In pretpark Toverland in Sevenum staat alles in het teken van toveren en betoverd worden. Vlieg mee onder de vleugels van de gloednieuwe wingcoaster Fenix of stap in een bootje in Avalon en ontdek de mythe van tovenaar Merlijn!

In de categorie dierenparken hebben we mooie aanbiedingen voor Diergaarde Blijdorp en Wildlands Emmen. Leuk voor jong en oud! Ga je liever een dagje shoppen? Pak dan de trein naar Amsterdam of Rotterdam. En speciaal voor de zomervakantie doen we er een ijsje bij!

Toch een ander dagje weg?

We hebben natuurlijk nog veel meer voordelige dagjes weg. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje bij de andere uitjes.