Amsterdam Light Festival

Decemberdeal

Inbegrepen

 • Dagretour Amsterdam Centraal

 • Rondvaart Amsterdam Light Festival

 • Te koop en geldig t/m 22 januari 2023. Het festival begint op 1 december 2022.

Hét uitje voor de winter in sfeervol Amsterdam

In de donkere wintermaanden december 2022 en januari 2023 wordt Amsterdam omgetoverd tot een prachtig openlucht lichtkunstmuseum voor de 11e editie van het Amsterdam Light Festival. Voor deze editie heeft het festival gekozen voor het thema Imagine Beyond. Met dit thema wil het festival je meenemen naar de wereld van de verbeelding. Verbeelding stelt ons in staat ons de dag van morgen voor te stellen zoals we willen, we kunnen dromen voorbij het hier en nu. Vaar mee langs de verschillende lichtkunstwerken, kijk door de ramen en laat je fantasie de vrije loop. Zijn dat sprekende lampen die je ziet, virtuele bruggen, omhoog-stromend water?

De beste manier om van deze lichtkunstwerken te genieten is met een Amsterdam Light Festival rondvaart door de grachten. Vanaf het water heb je een eersteklas uitzicht op de lichtkunst terwijl je ontspannen kunt rondkijken. Je ontvangt oortjes voor het beluisteren van de GPS Audio guide. De bijna 6 km lange Amsterdam Light Festival waterroute is zo uitgestippeld dat je alle kunstwerken in de grachten en op de kade kunt zien.

Upgrade je reis voor maar € 6,50 naar 1e klas

Met deze tijdelijke Decemberdeal kun je voor slechts € 6,50 de reis naar jouw uitje upgraden naar 1e klas. Zo reis je extra comfortabel naar het Amsterdam Light Festival. Boek nu, en laat de voorpret maar beginnen! Wees er snel bij, want op = op! 

Bestellen

vanaf

€ 44,50

kinderen € 16,50

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Houd de voucher die je per e-mail van Spoordeelwinkel hebt ontvangen bij de hand. Ga naar de Reserveringssite van Lovers om je bezoekdag en starttijd te reserveren. Houd er bij de starttijd rekening mee dat je treinkaartje alleen geldig is in de daluren. Kies 'Ik ga mijn rondvaart boeken' en kies de gewenste datum en tijd voor je rondvaart. Vul in het veld 'Kortingscode' de code in die op de voucher staat.
 4. Na het maken van de reservering ontvang je een reserveringsbewijs van Lovers. Neem deze samen met je oorspronkelijke entreetickets mee tijdens je bezoek.
 5. Verzilver je gekochte treinkaartjes op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 6. De treinkaartjes kun je laden in de NS-app. Uitprinten kan ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Houd in de winter rekening met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk altijd de actuele NS reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 22 januari 2023. Het festival begint op 1 december 2022.

 • Let op: reserveren is verplicht! Na aankoop van je tickets ontvang je per e-mail een voucher van Spoordeelwinkel. Gebruik de kortingscode op deze voucher om je rondvaart te reserveren via lovers.nl/alfns. Hierna ontvang je van Rederij Lovers per mail een e-ticket voor de rondvaart. Neem deze uitgeprint mee.

 • Het geprinte e-ticket (verkregen na reservering bij Rederij Lovers) lever je in bij Rederij Lovers Canal Cruises naast treinstation Amsterdam Centraal en is geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Treinkaarten en vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Rederij Lovers Canal Cruises
Stationsplein 10
1012AB Amsterdam
Website
www.lovers.nl
Hoe kom je er?

Vanaf Amsterdam Centraal station is het ongeveer 5 minuten lopen naar Rederij Lover Canal Cruises.

Openingstijden
Dagelijkse afvaarten zijn elke 30 minuten tussen
17:00 en 21:30 uur