Dagje Groningen

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden.

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Stedentrips

Inbegrepen

  • Dagretour Groningen

  • Entree Martinitoren + route stadswandeling

  • Te koop t/m 31 mei en geldig tot 30 juni 2020

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Deze aanbieding is op dit moment niet te koop in de Spoordeelwinkel. Bekijk hier onze actuele deals of bezoek alvast onze pagina met virtuele uitjes om thuis te beleven. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer er weer nieuwe aanbiedingen verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en wil je weten hoe je er gebruik van kunt maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Voor informatie over maatregelen met betrekking tot het reizen met de trein bezoek je onze algemene servicepagina met coronamaatregelen.

 

Er gaat niets boven Groningen

Vanuit het mooiste station van Nederland loop je direct tegen het Groninger Museum aan. Zeker een bezoekje waard, alleen al om het prachtige gebouw waarin het museum gevestigd is. Een leuke manier om iets van de roemruchte geschiedenis en moderne bezienswaardigheden van Groningen te bekijken is te voet! Je krijgt de mooiste route voor een stadswandeling bij de Groningen Store - VVV. En bekijk Grunn eens vanaf de bijna 100 meter hoge toren die liefkozend ‘De Olle Grieze’ (de oude grijze) genoemd wordt. Oud is-ie zeker, want de geschiedenis van deze toren gaat terug tot de 9e eeuw. Het uitzicht is er een uit duizenden. En als het weer meewerkt? Dan zie je zelfs Schiermonnikoog liggen.

Laat je verder inspireren op #nsfavourites voor jouw dagje Groningen!

Beklim de Olle Grieze

De Martinitoren: met zijn 261 treden is het best een pittige klim, maar vanaf de top heb je een prachtig uitzicht over de stad, dat je niet wil missen. Het beklimmen van deze bijna 100 meter hoge toren mag daarom niet ontbreken bij een bezoekje aan Grunn.

Boek deze aanbieding

Ga jij de Martinitoren beklimmen? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print de voucher die je van ons ontvangt en laad je treinkaartjes in de NS-app. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 31 mei 2020 en geldig tot 30 juni 2020, m.u.v. Koningsdag (27 april 2020).

  • De voucher lever je in bij de VVV op de Nieuwe Markt in Forum Groningen en is geldig op de dag dat je reist. Je krijgt bij de VVV de entreekaarten voor de Martinitoren én de route voor een stadswandeling. 

  • De voucher is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

  • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen de hele dag.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity Direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
VVV Groningen
Grote Markt 29
9712 HS Groningen
Website
VVV Groningen
Hoe kom je er?

Vanaf Station Groningen is het 15 minuten lopen naar VVV Groningen.